Ghete în stil militar: cum le integrezi în ţinute feminine?

07 Nov 2019
Ghete în stil militar: cum le integrezi în ţinute feminine?

Ghetele în stil militar fac parte din galeria de trenduri ale sezonului de toamnă-iarnă 2018-2019, fiind modelul de încălțăminte preferat de pe podiumurile de modă. Doamnele și domnișoarele care ezită încă să poarte acest accesoriu, considerându-l mult prea masculin sau dur, vor fi însă încântate să afle că nu e deloc așa: în realitate, ghetele în stil militar pot fi încadrate ușor în ținute feminine.

Află de mai jos care sunt trucurile de stil pentru a realiza asocieri pline de feminitate, plecând de la o pereche de ghete de damă în stil militar!

Ținute elegante și feminine cu ghete de damă în stil militar

Cu un aspect adesea „butucănos”, masiv, plin de duritate, ghetele de damă în stil militar pot părea dificil de abordat pentru femeile care preferă un look elegant sau feminin. Însă, atunci când sunt asociate cu elemente reprezentative ale acestui stil, ghetele de damă se vor potrivi perfect cu restul ținutei. Acestea sunt combinațiile câștigătoare!

Ghete de damă în stil militar + fustă plisată scurtă + pulover

Ghetele de damă în stil militar au un aspect ușor masculin, ceea ce va face mai dificilă asocierea lor cu fuste midi sau lungi. Însă, atunci când sunt combinate cu o fustă scurtă, ținuta feminină este mult mai ușor de creat. Completează cu o cămașă de mătase sau cu un pulover moale și pufos și vei obține un look în trend în acest sezon.

Ghete de damă în stil militar colorate + rochie albă

Ghetele de damă în stil militar în nuanțe vibrante reprezintă una dintre inovațiile stilistice ale acestui sezon. Combinate cu o rochie albă, de inspirație victoriană, cu volane la guler și mâneci bufante, vor crea o ținută proaspătă care va funcționa perfect în toamna 2019.

Modelele de ghete de damă în stil militar din online sunt cuceritoare. Galbenul se încadrează estetic perfect în peisajul de toamnă, așa că reprezintă o opțiune fabuloasă.

Ghete de damă în stil militar + rochie cămașă + geacă de piele

Rochia-cămașă este unul dintre articolele vestimentare preferate ale femeilor, grație caracterului său boem, lejer și confortabil, dar și faptului că se dovedește extrem de ușor de combinat. Apelează cu încredere la o rochie cămașă comodă și asociază cu ghete în stil militar albe și cu o jachetă din piele. Mixul de stiluri se va dovedi cheia pentru o apariție impecabilă.

Acestea sunt ținutele în care ghetele de damă în stil militar vor atrage toată atenția. Apelează la asocierile pe care ți le-am indicat pentru un stil plin de feminitate și de confort!