Genți și rucsacuri damă potrivite pentru această iarnă de la Zevo

01 Jan 2022
Genți și rucsacuri damă potrivite pentru această iarnă de la Zevo

Acum nu-i cazul să ne plângem că e frig după ce în vară ne plângeam că muream de cald. E momentul să ne bucurăm de iarnă, de sărbători și de tot acest spirit magic ce ne înconjoară. Chit că e frig și ne înfofolim, asta nu înseamnă că nu putem crea ținute de efect, în special adăugând accesoriile potrivite. Zevo promite să te scoată în evidență când afară-i frig și gri, fiindcă aici găsești genți și rucsacuri create manual în Italia, după ultimele tendințe, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

 

Meșteșugarii Zevo au reușit să îmbine atenția la detalii, pielea naturală de calitate superioară și designurile originale, moderne, creând accesorii timeless, ce te vor însoți în fiecare plimbare mult timp. Mai jos afli ce genți și rucsacuri dama sunt potrivite iarna.

 

Rucsacuri dama practice și elegante

 

Deși negrul este o culoare clasică și femeile tind să meargă pe această variantă atunci când își aleg orice geantă, iarna ai putea încerca să faci niște schimbări. Alege de la Zevo un rucsac alb ca zăpada și astfel te vei asorta de minune cu peisajul sublim. Un rucsac damă din piele naturală cu textură croco s-ar putea să-ți fie pe plac. Are un aspect elegant, rafinat și minimalist. Accentele aurii ale elementelor metalice completează de minune albul imaculat. Găsești pe zevo.ro și alte modele dacă preferi alt stil.

 

Însă, pe lângă rucsacurile albe, alege și unul într-o nuanță colorată. Iarna totul este în nuanțe neutre, griuri, negru și alb. Deci tu vei fi pata de culoare observată de toată lumea în zilele mohorâte. O nuanță vibrantă sigur va completa de minune o ținută neutră și va aduce și un pic de pozitivitate celor ce te văd.

 

Genți perfecte pentru fiecare ocazie

 

Fie că mergi la birou, ieși la restaurant cu cei dragi, la o plimbare sau poate mergi la un eveniment special, mereu trebuie să ai o geantă adecvată ocaziei. Zevo te surprinde cu o colecție impresionantă, cu diferite texturi, stiluri și printuri interesante.

 

Fiindcă tot urmează Crăciunul, este momentul oportun să-i spui iubitului sau celor dragi că ți-ai dori noi genți sau ți le poți dărui singură, de ce nu? În special dacă vei petrece sărbătorile în locuri speciale, cu siguranță ai ținutele deja pregătite, tot ce-ți mai lipsește este și geanta potrivită pentru fiecare. Gențile Zevo sunt făcute să reziste, iar modelele lor nu se vor demoda, fiindcă sunt create după studii amănunțite ale lumii fashion. Alege pentru seara de revelion o geantă metalizată cu curea din lanț metalic și piele. Rochiei elegante pe care ți-ai ales-o îi va fi subliniată frumusețea prin această geantă.

 

Și bărbații merită genți extraordinare

 

Zevo se remarcă prin calitate la toate capitolele, singura diferență față de gențile de designer este că gențile Zevo sunt accesibile. Și chiar și bărbații pot găsi aici geanta sau rucsacul perfect. Fie că ai nevoie de o geantă pentru laptop, pentru călătorii sau un rucsac încăpător, practic și elegant pentru fiecare zi, la Zevo ai destule opțiuni de unde să alegi ce-ți place.

 

Contact:

 

0721570026