Gasesti mai usor avocatul de care ai nevoie prin noua platforma online de servicii juridice

Autor: Mogu Cezar
08 Sep 2020
Gasesti mai usor avocatul de care ai nevoie prin noua platforma online de servicii juridice

Contextul actual determinat de pandemia de Covid-19 a impus o serie de modificari in modul in care ne desfasuram activitatile zilnice, de la cele legate de munca si serviciu la cele legate de relaxare si petrecere a timpului liber. Fiind in continuare o perioada incerta, multe domenii de activitate s-au adaptat rapid, pentru a se plia pe nevoile clientilor. Acest lucru s-a intamplat si in cazul serviciilor juridice.

Lansarea platformei online de servicii juridice Avocat365.ro a venit ca un ajutor catre clientii care au nevoie rapida de gasirea unui avocat si pentru toti avocatii care doresc sa-si creasca vizibilitatea in mediul online. Platforma online aduna intr-un singur loc numerosi avocati si case de avocatura, pentru a facilita procesul, uneori anevoios, de gasirea a unui avocat.

Avocatii care se inscriu prin accesarea unuia dintre programele de promovare pe Avocat365.ro beneficiaza de o serie de avantaje. Isi pot personaliza profilul de prezentare cu detaliile profesionale esentiale, program de lucru, sediu, site web, domeniu de expertiza, specializari, lucrari si articole. De asemenea, in urma colaborarii cu diferiti clienti, pot primi review-uri pe pagina de profil, si astfel, posibilii clienti se pot ghida in functie de recomandarile celorlalti.

Platforma online respecta indeaproape codul deontologic prin care un avocat isi poate promova si prezenta serviciile. Astfel sunt incurajati sa se inscrie pe platforma toti avocatii care doresc sa ia parte la un nou fenomen in mediul serviciilor juridice, care a capatat contur in urma cu cateva luni.

Prin crearea acestei platforme online de servicii juridice ne-am gandit la toti clientii care au avut de suferit de pe urma restrictiilor impuse de contextul exceptional in care ne aflam. Contactul direct cu un avocat, in maniera clasica, a fost exclus, timp de cateva luni, cand din ce in ce mai multe persoane se confruntau cu probleme juridice si nelamuriri, avand nevoie de asistenta. Asa ne-am gandit sa punem bazele unei platforme online, unde sa adunam intr-un singur loc, avocati bine pregatiti si specializati in diferite domenii de expertiza juridica. Oferim conditii excelente de promovare in online avocatilor si un mijloc la indemana pentru toti clientii care au nevoie rapid de un avocat bun. Mai mult decat atat, lucram la dezvoltarea unei platforme de consultanta juridica online, in care avocatii vor putea colabora direct cu clientii, de la distanta. Credem cu tarie ca aceasta este o perspectiva de viitor reala si ca din ce in ce mai multi clienti incep sa aprecieze modul simplificat de a colabora cu un avocat online”, Avocat Claudia Chirita, fondator start-up Avocat365.ro.

Platforma online de servicii juridice se adreseaza tuturor clientilor aflati in cautarea unui avocat bun, specializat in problema juridica respectiva si care poate fi contactat rapid. Se economiseste timpul pierdut care se pierde prin cautarea printre zecile de case de avocatura existente, a unui avocat care se poate ocupa in timp util si care are experienta dovedita in chestiunea juridica respectiva. Accesarea platformei este 100% gratuita, usor de folosit de catre orice persoana. Fiecare avocat are o pagina proprie de prezentare, cu toate detaliile esentiale, program de lucru, specializare, domenii de expertiza, contact. Cei care au lucrat deja cu clientii prin intermediul platformei primesc reviewuri din partea acestora, sporind astfel popularitatea si gradul de incredere pentru viitorii clienti.