Firme HORECA din Romania – Baza de date actualizata

12 Aug 2020
Firme HORECA din Romania – Baza de date actualizata

A aparut baza de date actualizata cuprinzand firmele din domeniul HORECA din Romania realizata de Client Solutions Group

Aceasta baza de date este deosebit de utila atat furnizorilor de echipamente sau marfuri destinate domeniului HORECA cat si agentiilor de marketing si publicitate care doresc sa contacteze firmele ce activeaza in acest domeniu.

In functie de targetul/obiectivele dvs., puteti opta pentru una dintre cele 3 tipuri, respectiv o baza de date tip:

1) Locatii

2) Firme

3) Extinsa (Locatii + Firme)

1) Baza de date Locatii HORECA

cuprinde cu alte cuvinte “locurile in care se petrece actiunea” adica: restaurante, cafenele, baruri, hoteluri, etc. si include 10 coloane cu informatii (capul de tabel), vedeti detalii pe site. In aceasta baza de date sunt incluse peste 36.000 locatii din toata tara – numar existent la data redactarii prezentului articol.

2) Baza de date Firme HORECA

se refera la firmele care opereaza (administreaza) Locatiile respective; aceste firme sunt adesea situate in cu totul alt loc (cladiri de birouri, etc) avand si alte numere de telefon, adrese de email, etc. decat cele ale locatiilor destinate clientilor, si include 14 coloane cu informatii (capul de tabel), vedeti detalii pe site.In aceasta baza de date sunt incluse peste 52.000 de firme din toata tara – numar existent la data redactarii prezentului articol.

3) Baza de date HORECA extinsa

le include pe amandoua – 1) si 2) si cuprinde 32 coloane cu informatii (capul de tabel), detalii pe site. Puteti descarca o mostra gratuita din pagina de oferta speciala de firme HORECA

Daca doriti o alta baza de date de firme din Romania selectata dupa criteriile dvs. personalizate, contactati-ne si va vom trimite gratuit un inventar si o oferta de pret.

Avantajele dvs:

1) Oferim cel mai mare grad de completare al bazei de date dintre toti furnizorii, cu cele mai multe date de contact (cifre la data de 1 iunie 2020 pentru intreaga baza de date cu firme din Romania – pentru date actualizate la zi vizitati site-ul):

– 663.749 firme cu ultimul bilant anual depus, dintr-un total de 1.019.835 firme active si in functiune
– 710.005 firme cu cel putin un telefon mobil de contact
– 354.690 firme cu cel putin un telefon fix de contact
– 259.934 firme cu cel putin o adresa de email
– peste 2.156.000 persoane de decizie, administratori si alte functii (HR, Logistic, IT, Economic, C-level, etc)

2) Update trimestrial sau mai des;

3) Cel mai redus pret/firma;

4) Suntem furnizor de incredere, vedeti referinte.

Aveti alte cerinte ? va transmitem gratuit un inventar personalizat si oferta de pret – contactati-ne la telefon 0748-750.621 sau scrieti-ne la [email protected]

Comandati o baza de date cu firme HORECA si puteti beneficia de preturile de OFERTA SPECIALA !