Firme contabilitate Bucuresti, Firme contabilitate sector 6. Alege firma potrivită pentru nevoile tale

27 Sep 2021
Firme contabilitate Bucuresti, Firme contabilitate sector 6. Alege firma potrivită pentru nevoile tale

În cadrul unei activități economice trebuie să ai în vedere situațiile financiare anuale, pentru a avea o imagine completă asupra patrimoniului și a poziției financiare. Pentru a beneficia de acest lucru și pentru a nu avea probleme cu instituțiile statului, cel mai indicat este să apelezi la serviciile oferite de o firmă de contabilitate.

Situațiile financiare sunt reprezentate de bilanț, contul de profit și pierdere, situația modificărilor capitalului propriu, situația fluxurilor de trezorerie și politici contabile și note explicative. Acestea trebuie să reflecte situația financiară reală a companiei iar o firmă contabilitate București îți oferă instrumentele necesare pentru ca tu să dispui despre situațiile financiare la timp, elaborate în mod correct și profesional.

Bilanțul – reprezintă o situație financiară care vă oferă un inventar al activelor, pasivelor și capitalului companiei. Activele sunt la rândul lor fixe (terenuri, clădiri, autoturisme) și curente (acțiuni sau bani cash care sunt predispuși cheltuielilor). Pasivele sunt definite prin datorii curente (o datorie ce are termen de rambursare un an) și pe termen lung (datorii cu termen de rambursare mai mare de un an). Capitalul îl reprezintă totalitatea bunurilor deținute de companie utilizate pentru a produce profit.

Contul de profit și pierdere – este reprezentat de veniturile și cheltuielile companiei. Veniturile sunt acele operațiuni financiare prin care îți crești profitul. Cheltuielile sunt de fapt consumul de bani, bunuri materiale și muncă folosiți pentru generarea profitului.

Situația modificărilor capitalului propriu – este de fapt situația financiară prin care prezinți modificările contului de capital. Mai pe scurt, prezinți statutul averii tale/companiei.

Situația fluxurilor de trezorerie și politici contabile – sunt o parte integrantă a situației financiare a companiei prin care trebuie să raportezi intrările și ieșirile de numerar.

Politicile contabile sunt de fapt regulile și practicile folosite de o entitate atunci când își realizează situația financiară anuală (reevaluarea imobilizărilor corporale sau păstrarea costului acestora; înregistrarea unei cheltuieli cu amortizarea unei imobilizări corporale, alegerea metodei de evaluare a stocurilor; contabilitatea stocurilor).

Note explicative – prezinți informații suplimentare despre situația financiară a unei companii.

Dar nu trebuie să ai nicio grijă, țelul unei firme contabilitate București este să realizeze toate aceste situații pentru ca tu să fii liniștit că afacerea ta nu este în pericol.

Beneficii oferite de o firma contabilitate sector 6

Alegele beneficiile oferite de firma contabilitate sector 6 prin intermediul carora îți vor fi puse la dispoziția oricând ai nevoie, într-un timp corelat cu cerințele avute, serviciile de contabilitate, salarizare sau consultanță fiscală.

Aceste beneficii sunt descrie prin rapoarte de management (venituri, cheltuieli, profit, facturi), rapoarte contabile (îți vom realiza orice raport ai nevoie pentru ca tu să știi evidența contabilă a companiei), consultanță (îți vom oferi consultanță atunci când ai nevoie să înțelegi situația financiară și sfaturi pentru îmbunătățirea ei).

Prin intermediul serviciilor de contabilitate specializate ai acces la situația afacerii tale la un nivel profesional și eficient .