Firma de curățenie profesională Forbec Services – management elvețian, soluții B2B

22 May 2020
Firma de curățenie profesională Forbec Services – management elvețian, soluții B2B

Servicii curățenie B2B în Cluj-Napoca, cu expertiză elvețiană – iată noul concept sub care activează firma de curățenie profesională Forbec Services, ce are deja peste 10 de experiență pe piața locală de servicii de specialitate. Interesant este că se abordează segmentul de business cu soluții dedicate, flexibile, adaptate perfect oricăror domenii de activitate, oricăror tipuri de proprietăți imobiliare, de la clădiri de birouri și până la spații comerciale și industriale, inclusiv depozite, spații de producție, parcuri logistice.

 

“Promisiunea noastră este fermă: servicii de curățenie pentru mediul de business, la cele mai înalte standarde ale calității. Mai nou, pentru că firma noastră a intrat sub management elvețian, avem și mai mult know-how pe care îl transferăm echipei noastre, iar calitatea la standard european a serviciilor pe care le prestăm este garantată. Avem soluții de top pentru curățenie și întreținere, spălare mochete și curățenie industrială – în regim B2B, acceptăm orice provocare, îndeplinim toate misiunile cu succes”, spun reprezentanții Forbec Services.

 

Mediul de business din Cluj-Napoca este foarte efervescent, dezvoltarea unui pol de afaceri fiind evidentă în ultimii ani. Pentru performanță cât mai ridicată într-un mediu competitiv, companiile au nevoie la rândul lor de furnizori pe care se pot baza pentru soluții perfecte, inclusiv în ceea ce privește partea de servicii. Astfel, companiile care aleg să externalizeze partea de curățenie către Forbec Services se pot dedica activității lor cu maximă încredere, știind că echipele lor, clienții și colaboratorii vor lucra într-un mediu impecabil, care respectă normele legale (în cazul spațiilor de producție, depozitare și comerț) și mai mult decât atât – standarde de top la nivel european.

 

Merită subliniat faptul că orice firmă interesată în a colabora cu Forbec Services poate solicita o ofertă prin formularul de pe website-ul www.forbec.ro și va primi un răspuns imediat, în doar 60 de secunde! Indiferent de domeniul de activitate al unei companii, se pot accesa la prețuri rezonabile serviciile de curățenie birouri, curățenie industrială și spălare mochete. Se va oferi curățenie și întreținere industrială sau de sezon, se elimină murdăria din zonele de producție, din halele de depozitare ori din spațiile comerciale. Pentru splălare mochete, se folosesc aspiratoare și aparate de injecție – extracție profesionale pentru rezultate garantate.

 

“Dorim să satisfacem toate exigențele firmelor, oferind exclusiv servicii de curățenie pentru companii și doar la nivel premium de calitate. Ne bazăm pe cunoștințe de top grație partenerului nostru din Elveția, dar și pe experiența unei echipe de profesioniști cu experiență îndelungată în domeniu. Știm că servicii de cea mai bună calitate pot fi posibile doar prin prisma unor investiții în echipamente profesionale de înaltă calitate, alături de oameni bine pregătiți, care acționează profesional pentru ca totul să fie perfect. Personalul nostru este calificat, instruit profesional în customer sevice și foarte experimentat – adică exact ceea ce este necesar pentru servicii de excelență”, mai subliniază reprezentanții companiei.