Fermieri din Romania – Baza de date actualizata

12 Aug 2020
Fermieri din Romania – Baza de date actualizata

A aparut baza de date actualizata cuprinzand fermierii si firmele din domeniul agriculturii din Romania realizata de Client Solutions Group

Aceasta baza de date este deosebit de utila atat furnizorilor de utilaje si echipamente destinate domeniului agriculturii cat si celor care doresc sa contacteze firmele ce activeaza in acest domeniu in scopul unor colaborari de afaceri.

In functie de targetul/obiectivele dvs., puteti opta pentru una dintre cele 2 tipuri, respectiv o baza de date tip:

1) Fermieri

2) Firme de agricultura

1) Baza de date de FERMIERI

cuprinde fermierii care activeaza ca persoane juridice infiintate sub forma de PFA (persoane fizice autorizate), II (intreprinderi individuale) sau alte entitati non SRL, si include 12 coloane cu informatii (capul de tabel), vedeti detalii pe site. In aceasta baza de date sunt inclusi peste 110.000 fermieri – numar existent la data redactarii prezentului articol.

2) Baza de date FIRME DE AGRICULTURA

se refera la firmele de tip SRL sau SA si include 14 coloane cu informatii (capul de tabel), vedeti detalii pe site, unde puteti descarca si o mostra gratuita. In aceasta baza de date sunt incluse peste 52.000 de firme din toata tara – numar existent la data redactarii prezentului articol.

In cadrul ambelor baze de date pot fi furnizate la cerere si informatii privind subventiile agricole acordate prin programul APIA.

Daca doriti o alta baza de date de firme selectata dupa criteriile dvs. personalizate, contactati-ne si va vom trimite gratuit un inventar si o oferta de pret.

Avantajele dvs:

1) Oferim cel mai mare grad de completare al bazei de date dintre toti furnizorii, cu cele mai multe date de contact (cifre la data de 1 iunie 2020 pentru intreaga baza de date cu firme din Romania – pentru date actualizate la zi vizitati site-ul):

– 663.749 firme cu ultimul bilant anual depus, dintr-un total de 1.019.835 firme active si in functiune
– 710.005 firme cu cel putin un telefon mobil de contact
– 354.690 firme cu cel putin un telefon fix de contact
– 259.934 firme cu cel putin o adresa de email
– peste 2.156.000 persoane de decizie, administratori si alte functii (HR, Logistic, IT, Economic, C-level, etc)

2) Update trimestrial sau mai des;

3) Cel mai redus pret/firma;

4) Suntem furnizor de incredere, vedeti referinte.

Aveti alte cerinte ? va transmitem gratuit un inventar personalizat si oferta de pret – contactati-ne la telefon 0748-750.621 sau scrieti-ne la [email protected]