EHVAC.ro prezintă noua gamă Aitcool de cântare electronice pentru freon (refrigeranți)

23 Jan 2020
EHVAC.ro prezintă noua gamă Aitcool de cântare electronice pentru freon (refrigeranți)

Pentru specialiștii HVAC, utilizarea unui cântar electronic pentru freon este absolut obligatorie pentru a putea măsura cu precizie cantitatea de agent refrigerant care se introduce în compresorul unui aparat de aer condiționat. Pe lângă faptul că ajută specialistul frigotehnist să încarce cu refrigerant sistemul HVAC, un cantar electronic pentru freon poate ajuta și la detectarea eventualelor scurgeri. Acest lucru ajută la întreținerea sistemelor HVAC deoarece previne orice fel de oscilații ale presiunii.

De aceea, deținerea unui cântar de mare precizie pentru măsurarea cantității de agent refrigerant este o necesitate pentru frigotehnistul modern.

Aluplast System (EHVAC.ro) le propune tuturor celor interesați gama de cântare electronice pentru agent refrigerant Aitcool CS. Modelele Aitcool CS au capacități de 50-100 kg, funcționează în condiții de interval termic -10-50 gr. C, pot fi programate, se comercializează cu tot cu cutie de transport. Au dimensiuni compacte (suprafața platformei e de 230 x 230 mm) și greutatea netă e de 4,5 kg, putând fi astfel ușor de transportat acolo unde specialistul are o lucrare de efectuat. Construcția acestor aparate este una solidă.

Aitcool, cu sediul în Wenling (provincia Zhejiang din China) este o firmă cu o reputație solidă pe piața internațională, fiind declarată de statul chinez companie de interes național, lider în producția hi-tech de echipamente HVAC. Centrul de producție al Aitcool are peste 200 de angajați și o capacitate de producție de peste 230.000 de echipamente HVAC pe an. Compania chinezească produce, de asemenea, echipamente în regim OEM pentru mai bine de 500 de firme internaționale, multe dintre ele lider de piață.

Aluplast System este un distribuitor de tehnică HVAC cu sediul în Cluj-Napoca. Aluplast System poate furniza sisteme HVAC  complete, inclusiv diverse tipuri de tubulatură (spiro, flexibilă etc.), ventilatoare de tubulatură, scule și accesorii dedicate frigotehniștilor profesioniști etc. Prin magazinul online EHVAC.ro compania își propune să comercializeze gama proprie de produse în toate județele limitrofe și chiar și în restul țării.