efurtun.ro – o gamă completă de furtunuri într-un singur loc

Autor: Panait Dan
07 Dec 2021
efurtun.ro – o gamă completă de furtunuri într-un singur loc

Furtunuri pentru absorbție, furtunuri pentru aer comprimat, furtunuri pentru ulei și combustibil, furtunuri pentru refulare, furtunuri pentru grădină și multe altele, pe toate le găsești într-un singur loc – efurtun.ro.

Site-ul e-furtun.ro este un magazin online special creat pentru comercializarea de furtunuri pentru diverse aplicații și diferite accesorii specifice domeniilor. De ce să pierzi timp prețios căutând prin magazinele de bricolaj, când ai la dispoziție o gamă diversificată de furtunuri atât pentru uz industrial, cât și uz casnic? Ai la dispoziție modele realizate din PVC, cauciuc ori alte materiale, cu straturi suplimentare adăugate pentru întărire sau simple. Produsele mai sunt clasificate după dimensiune, temperaturile la care pot să reziste și presiunea la care fac față, astfel încât să alegi exact furtunul de care ai nevoie.

Indiferent că ai nevoie de un furtun de grădină pentru mici agricultori, furtun aer comprimat pentru vulcanizări, furtun absorbție și refulare apă ori un furtun pentru motopompe și hidrofoare pentru alimentare cu apă, găsești totul la doar un click distanță. Faci cumpărături din confortul casei tale ori al biroului tău, plătești în siguranță cu cardul, iar produsele achiziționate sunt livrare prin curier rapid. În caz că ai întrebări, echipa îți asigură suport telefonic.

Acesta este unul dintre puținele magazine online care îți pune la dispoziție o gamă largă de furtunuri pentru uz industrial și casnic. Dacă vrei să faci o investiție inteligentă, cumpără un furtun din PVC amestecat cu cauciuc, pentru utilizări multiple. Îl poți folosi pe scară largă pentru transferul la presiune medie de aer, apă, ulei și produse chimice ușoare în construcții, minerit, industrie și altele. Are o rezistență mai bună la intemperii și ulei, greutate redusă și este ușor de depozitat. Temperatura de lucru este cuprinsă între -5 grade și +65 grade Celsius.

Află mai multe informații despre tipurile de furtunuri disponibile pe site-ul efurtun.ro, aflat în proprietatea MIXAJ COM SRL. Te așteptăm să ne contactezi la numărul de telefon 0766.500.400 ori pe adresa de e-mail [email protected] pentru a-ți oferi detalii suplimentare despre produsele noastre.