Dozator de apa la birou: moft sau necesitate?

10 Dec 2019
Dozator de apa la birou: moft sau necesitate?

Hidratarea constituie o componentă importantă a vieții de zi cu zi, iar consumul unei cantități optime de apă sau alte lichide este esențial pentru menținerea sănătății. Medicii recomandă consumul a cel puțin doi litri de apă pe zi, astfel că, atât acasă cât și la birou, trebuie să avem la îndemână o sursă cu ajutorul căreia să ne putem hidrata.

Până nu demult, apa de la robinet constituia principala sursă de hidratare, însă lucrurile s-au mai schimbat, odată cu apariția dozatoarelor de apă. Ce-i drept, la început au fost considerate un moft, iar instalarea unui astfel de dispozitiv în birourile angajaților era privită ca un lux inutil de către manageri.

Apa de la robinet, din ce în ce mai puțin sigură pentru consum

În scurt timp însă, dozatoarele și-au demonstrat utilitatea, calitatea apei furnizate fiind net superioară celei de la robinet. În plus, calitatea apei de la robinet s-a deteriorat considerabil în ultimii ani, astfel că dozatoarele nu mai sunt considerate de mult un moft, devenind un accesoriu aproape nelipsit din birourile companiilor cu mulți angajați.

Dozatoarele oferite de https://romkor.ro/ sunt alegerea perfectă dacă sunteți preocupat de sănătatea și confortul angajaților dumneavoastră și ați decis să le puneți la dispoziție un astfel de dispozitiv.

Apă rece și caldă, fără impurități și gust de clor

Acestea sunt dotate cu filtre care opresc orice fel de impurități, calitatea apei fiind astfel garantată. În plus, apa nu este tratată cu clor și alte substanțe chimice, astfel că gustul săi va fi unul „pur”, care va potoli mai bine setea.

Majoritatea dozatoarelor dispun și de un sistem de răcire, care va conferi apei un efect răcoritor, mai ales în zilele caniculare de vară, dar constituie totodată și o sursă pentru apă încălzită instant.

Pentru a prepara rapid un ceai sau o supă la plic nu va fi nevoie decât să folosiți robinetul de apă caldă al aparatului, iar treaba va fi ca și rezolvată. Dacă apa este prea fierbinte, o puteți aduce la temperatura dorită combinând-o cu apa rece de la același dozator.

Veți avea astfel mai mult timp în pauza de masă de la birou, pentru că nu veți mai fi nevoiți să „păziți” apa pusă la încălzit și apoi să vă luați prânzul pe fugă.

O alternativă mai economică

Utilizarea unui dozator de apă la birou va necesita costuri mai mici decât achiziția permanentă de baxuri cu apă, iar pe termen lung aceasta se va dovedi o investiție inspirată, care va genera economii la bugetul firmei.

Va fi necesar doar un abonament la o firmă specializată care va livra apa, iar în același preț veți beneficia și de mentenanța aparatului.