Dezinfectanți profesionali pentru o curățenie impecabilă în grădinițe

Autor: IgienaPHS
20 Jan 2020
Dezinfectanți profesionali pentru o curățenie impecabilă în grădinițe

Când vine vorba despre copiii noștri, ne dorim ca totul să fie la superlativ. Micuții care frecventează creșele, grădinițele și afterschool-urile sunt în general foarte vulnerabili în fața virușilor, microbilor și bacteriilor, sistemul lor imunitar neffind foarte bine dezvoltat. Pentru diminuarea unor probleme ce pot apărea în colectivitate, utilizarea dezinfectanților profesionali împreună cu alte produse profesionale de curățenie este esențială.

Igienizarea jucăriilor și a suprafețelor cu dezinfectanți profesionali potriviți

Jucăriile sunt obiectele cele mai utilizate dintr-o grădiniță. Trec din mână în mână, copiii învață să le împartă, dar nu sunt neapărat curățate în fiecare zi și, de aceea, favorizează apariția unor probleme de sănătate pentru micuți.

Igienizarea periodică cu dezinfectanți profesionali pentru suprafețe sau pentru mâini duce la distrugerea microbilor și a bacteriilor și îi ajută să se dezvolte într-un mediu sănătos.

Personalul administrativ poate șterge jucăriile din plastic sau lemn cu o lavetă din microfibră care a fost în prealabil înmuiată într-un dezinfectant profesional pentru suprafețe. Avantajele dezinfectanților profesionali constau în faptul că aceștia distrug până la 99% din bacterii, microbi și viruși și sunt produse concentrate ce ajută instituția respectivă să facă economie pe termen mediu și lung dar și să protejeze sănătatea celor mici.

Dezinfectanți profesionali pentru suprafețe – ideali pentru curățenia băilor

De multe ori, cadrelor didactice le este aproape imposibil să stea după fiecare copil în parte si să aibă grijă unde și ce atinge. De aceea, băile trebuie să fie perfect curățate cu detergenți dezinfectanți profesionali pentru suprafețe, dezinfectanți pentru colacul de toaletă și detergenți pentru grupuri sanitare. Toate zonele și obiectele din baie trebuie igienizate, de la chiuvete, toalete, uși, clanțele ușilor, bateriile.

Spre exemplu, detergentul dezinfectant pentru grupuri sanitare Taski Sani 4 în 1 are o formulă specială ce combină performanța excelentă de curățare cu prevenirea acumulării depunerilor, chair și în condiții de apă dură. Acesta are rol fungicid, drojdicid și bactericid. Dezinfectantul profesional este eficient împotriva unui spectru larg de micro-organisme chiar și diluat, este patentat cu tehnologia ONT, de neutralizare a moleculelor urât mirositoare. Produsul se diluează în proporție de 2.5%  într-o găleată de 5l apă. Se face o economie foarte mare pe termen lung.

Dezinfectanți profesionali potriviți pentru suprafețe diverse

După băi și jucării, nu trebuie să uităm de dezinfectarea tuturor suprafețelor, de la  bănci și măsuțe, la catedre, uși, pervaze, etajere și dulapuri. Utilizarea unui detergent dezinfectant profesional garantează o bună igienă și siguranță, prin lupta împotriva contaminării încrucișate. Acesta poate fi utilizat pe majoritatea tipurilor de suprafețe și chiar pardoseli și poate fi aplicat prin pulverizare sau cu laveta sau găleata cu mop. În plus, spumarea este redusă dar este eficient chiar și în doze mici.

Pentru siguranța atât a copiilor cât și a cadrelor didactice, se recomandă citirea cu atenție a etichetelor înainte de utilizare și urmărirea cu atenție a recomandărilor producătorilor. Pentru îndrumare, puteți apela cu încredere la echipa IgienaPHS care comercializează o gamă largă de soluții profesionale de curățenie, detergenți și dezinfectanți profesionali.