Devino partener Life Dental Spa!

03 Jul 2020
Devino partener Life Dental Spa!

Iti doresti o afacere de succes si nu stii ce sa alegi? Esti medic stomatolog si detii o clinica dentara dar crezi ca trebuie optimizata? Iti doresti mai multi bani si mai mult succes? Life Dental Spa vine in ajutorul tau

Life Dental Spa este brand-ul national ce prezint un concept nou si unic in stomatologiei, aducand in prim plan tratamente ultramoderne, de ultima generatie, realizate cu ajutorul laserului stomatologic. 

Laserul dentar este o inovatie in medicina dentara, aparand de cativa ani si in Romania. Fondatoarea Life Dental Spa si administrator al firmei SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, sub care activeaza brand-ul, dr. Cristina Obreja si-a obtinut specializarea in terapia laserului stomatologic in Germania, la universitatea Aachen. 

Oferind training-uri periodice echipei de medici #LifeDentisti, Life Dental Spa a ajuns la nivelul in care peste 95% dintre pacienti se declara multumiti de tratamentele realizate cu ajutorul laserului dentar, ce s-au dovedit a fi complet lipsite de durere, eficiente si foarte confortabile! 

”Stomatologia viitorului este stomatologia laser”, considera dr. Cristina Obreja, care a decis, alaturi de CEO Stefan Obreja, posibilitatea de a realiza francize si parteneriate cu investitori dornici de succes. 

Ce presupune colaborarea cu Life Dental Spa? 

Investind de la 50.000 si pana la 500.000 de euro, in functie de numarul de unit-uri dentare, Life Dental Spa reprezinta solutia ideala pentru cei care isi doresc un business profitabil in toate orasele tarii de peste 100.000 de locuitori. 

Beneficiile parteneriatului cu Life Dental Spa sunt demne de luat in considerare, in special de catre medicii stomatologi care isi doresc optimizarea clinicii dentare pe care deja o detin:

 

  • Avantajele colaborarii cu un brand cunoscut la nivel national 
  • Implementarea de protocoale de lucru deja testate si verificate, ce s-au dovedit a fi foarte utile 
  • Training specializat pentru folosirea laserului dentar si Laser Safety pentru noua echipa de medici, oferit chiar de catre dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser dentar 
  • Training pentru personalul administrativ si front-desk 
  • Marketing specializat, realizat TV, SEO, social media si outdoors

 

 

 

In ceea ce priveste viitorul financiar, antreprenorii capabili de o buna organizare a echipei trebuie sa cunoasca faptul ca, daca impartasesc valorile Life Dental Spa (terapie de lucru minim-invaziva cu ajutorul laserului dentar) se vor bucura de:

  • Optimizarea clinicii dentare cu 500%  in primul an 
  • Cifra de afaceri de aproximativ 1 milion de euro in primul an, cu doar 3 unit-uri dentare (taxa de francizare pentru o clinica Life Dental Spa cu 3 unit-uri dentare este de doar 20.000 de euro) 
  • Profitabilitate de cel putin 20% 
  • Return of investment obtinut in maximum jumatate de an de la investitie 
  • Cresterea profitabilitatii si a cifrei de afaceri  

Mai multe informatii sunt disponibile pe franciza.lifedentalspa.ro, acolo unde investitorii convinsi de succesul afacerii Life Dental Spa pot lua legatura cu CEO Stefan Obreja si pot solicita franciza. 

Alege Life Dental Spa si ofera-le pacientilor tai experiente de 5 stele in cabinetul stomatologic!