Descoperă o ofertă variată de echipamente HORECA la preț de producător! Alege oferta Ideal Inox!

19 Oct 2021
Descoperă o ofertă variată de echipamente HORECA la preț de producător! Alege oferta Ideal Inox!

 

Calitatea serviciilor oferite clienților este poate cel mai important aspect al unei companii ce activează în domeniul HORECA. Pentru a oferi servicii de calitate este necesară și investiția în echipamente HORECA de calitate. Pentru găsirea unor  echipamente profesionale de bucătărie, la prețuri de producător, poți consulta oferta Ideal Inox!

Ideal Inox oferă de aproape 15 ani o gamă variată de utilaje HORECA pentru o multitudine de sarcini. Majoritatea echipamentelor sunt produse la fabrica din Voluntari și pot fi vizualizate pe site-ul companiei. Orice comandă de echipament poate fi livrată în maxim 48 de ore oriunde în țară.

Alege dintr-o ofertă variată de echipamente HORECA profesionale de calitate!

 

Ideal Inox te invită să cunoști o gamă variată de echipamente HORECA destinate diferitelor ramuri ale industriei alimentare. Utilajele sunt fabricate din inox, un material rezistent și apreciat pentru calitățile sale. Dacă este întreținut corespunzător, acesta permite o întrebuințare îndelungată. Echipamentele oferite pot fi utilizate în numeroase spații interioare, în hoteluri, restaurante, baruri, rotiserii, cantine, măcelării, pizzerii, cafenele, patiserii, magazine alimentare, sau chiar spitale.

Pe idealinox.ro echipamentele profesionale de bucătărie sunt împărțite ținând cont de funcția pe care o deservesc în următoarele categorii:

 • Mașini de gătit
 • Rotisoare
 • Malaxoare
 • Mașini de tocat
 • Friteuze și toastere
 • Cuptoare și aragaz-uri
 • Feliatoare
 • Congelatoare și alte echipamente frigorifice

În acest fel, poți găsi mai ușor echipamentele dorite. Pentru fiecare dintre acestea poți vizualiza caracteristicile tehnice, capacitatea, modul de funcționare și prețul lor exprimat în euro. Pentru comenzi sau o informare mai detaliată poți să completezi formularul online solicitare ofertă. De asemenea, poți vizualiza produsele în cadrul centrelor de prezentare din București.

Amenajează eficient spațiul de lucru cu ajutorul soluțiilor oferite de Ideal Inox!

 

Pe lângă echipamente profesionale de calitate, Ideal Inox îți oferă și soluții de amenajare și utilare ergonomică a spațiului de lucru, indiferent de natura acestuia. Aceste soluții iau forma unor schițe 3D interactive, care pot fi privite ca un plan detaliat pentru amplasarea ideală a echipamentelor comandate de tine. Aceste schițe sunt realizate de către designeri cu experiență care creează o incintă de lucru conformă cu cerințele tale și care respectă normele actuale de siguranță.

Există mai multe avantaje în folosirea acestui tip de proiectare:

 • Rapiditatea în amenajare
 • Eliminarea oricăror erori de proiectare și amenajare
 • Vizualizare 3D și interactivă
 • Economie de timp și de bani

În acest fel obții cea mai bună versiune a spațiului de lucru, fapt care asigură un flux de activitate optim, siguranță și eficiență în realizarea serviciilor. Alege astfel soluțiile oferite de Ideal Inox pentru amenajarea incintelor de lucru HORECA și vizualizează o ofertă variată de utilaje profesionale de bucătărie destinate a susține succesul afacerii tale!