Descoperă extensiile exclusive din păr natural virgin! Asha Hair îți oferă soluția pentru un păr mătăsos și plin de volum!

19 Oct 2021
Descoperă extensiile exclusive din păr natural virgin! Asha Hair îți oferă soluția pentru un păr mătăsos și plin de volum!

Extensiile din păr natural sunt o alternativă viabilă pentru a avea o podoabă capilară atrăgătoare. Cele mai apreciate tipuri de extensii din păr natural sunt cele provenite de la donatoare unice din anumite regiuni rurale din Kazahstan și Rusia. Părul acestor femei întrunește mai multe calități, printre care aspectul mătăsos și rezistența. Dacă dorești să achiziționezi extensii din păr natural de acest tip, intră pe site-ul Asha Hair și vizualizează întreaga ofertă.

Asha Hair este primul importator din România al extensiilor din păr natural virgin, ce provine de la donatoare unice. Compania este specializată în prelucrarea părului 100% natural, oferit mai multe tipuri de extensii în funcție de sistemul de prindere. Fiecare produs este prelucrat manual de către peruchieri cu experiență. Astfel iau naștere modelele de extensii de calitate premium marca Asha Hair.

Află care sunt avantajele extensiilor din păr natural virgin!

Cele mai apreciate extensii din păr natural provin de la femei ce locuiesc în anumite regiuni rurale din Kazahstan și Rusia. Aceste femei urmează o dietă echilibrată, bogată în vitamine și minerale. Acest fapt le conferă un păr rezistent și în același timp mătăsos. Șuvițele provin de la donatoare unice și sunt recoltate în așa fel încât firele de păr își păstrează cuticula protectoare.

Asamblarea șuvițelor recoltate se face în sisteme de prindere diferite pentru a oferi variante adaptate cerințelor tuturor clientelor. Aceste sisteme de prindere sunt: micro-ring, tape on, extensii cu cheratină sau extensii cusute. Pe site-ul Asha Hair găsești o gamă variată de extensii naturale oferite în nuanțe naturale variate, iar la cerere extensiile se pot vopsi pentru a se potrivi exact culorii părului tău.

Fiecare produs deține un certificat care atestă proveniența firelor de păr, precum și faptul că a trecut toate testele obligatorii de calitate și igienă. Avantajele acestui tip de extensii sunt:

  • Rezistență la spălare, vopsire sau coafare
  • Evitarea alergiilor și a degradării părului
  • Au o durată mai lungă de viață
  • Aspect natural și voluminos al părului

Alege să ai un un look de invidiat cu ajutorul unor extensii din păr natural de calitate premium!

 

Bucură-te de cele mai apreciate extensii din păr natural de pe piață. Acestea își păstrează calitățile pentru multă vreme, garantând un păr voluminos și atractiv. Poți vizualiza oferta pe ashahair.ro, însă ține cont de faptul că oferta este limitată, șuvițele naturale nu se obțin ușor, iar asamblarea lor cere timp și iscusință. Este recomandat ca extensiile din păr natural oferite de Asha Hair să fie montate în saloane specializate, pentru a se asigura rezultatul mult dorit.