De unde achizitionam carucioare pentru supermarket

02 Nov 2018

Indiferent daca ai un magazin de dimensiuni medii sau te ocupi de un supermarket, confortul cumparatorilor este foarte important pentru bunul mers al afacerii. Acest confort depinde – dincolo de calitatea produselor si de preturi – si de experienta de cumparare. Numeroase studii arata ca astazi, intr-o lume concurentiala atat de acerba, pretul nu este singurul element ce face diferenta intre magazine. Felul in care este primit omul, felul in care se misca in magazin precum si usurinta cu care se poate strecura printre rafturi spun tot mai des cuvantul.

Iata de ce este esentiala acordarea unei atentii deosebite acestor detalii. Unul dintre aspectele care se bucura de o atentie scazuta, dar care prinde tot mai mult avant este cel legat de tipul, marimea si formatul carucioarelor pentru magazine, in special pentru supermarketuri.

Acestea trebuie alese astfel incat sa se potriveasca atat spatiilor din magazine, cat si volumului mediu de produse ale unui cumparator obisnuit. Exista si cosuri de mana pentru supermarket sau magazine mici si mijlocii, cosuri cu rotile pentru supermarket, magazine mici si mijlocii, carucioare metalice pentru supermarketuri de mai multe tipuri, cu suport pentru copii sau fara, cu platforme sau fara, etc.

Pentru cei ce cauta un astfel de carucior supermarket sfatul nostru este acela de a apela la profesionisti in domeniu, care ii pot ajuta sa estimeze corect numarul de cosuri necesare, numarul de carucioare, precum si sa aleaga dimensiunea si tipul acestora.

Un astfel de loc este si site-ul http://www.rafturimetaliceaz.ro, oglinda electronica a S.C. TOPK UTILAJE ALIMENTARE S.R.L, producator romanesc de rafturi metalice magazine si supermarketuri, carucioare metalice, cosuri si alte accesorii. Altfel spus, un astfel de partener poate fi cel mai bun aliat in deschiderea unui nou magazin, minimarket sau supermarket, reamenajarea sau innoirea celor existente deja.

In functie de marimea lor si de greutatea suportata, aceste carucioare pentru supermerket sunt gandite pentru a optimiza traficul, pentru a usura circulatia in cadrul raioanelor, oferind siguranta, confort si o mare manevrabilitate.

Carucioarele pot sustine greutati variabile: 75 de kg, 100 de kg, 120 de kg, 150 de kg. Pot avea suport pentru copil integrat sau nu. De asemenea, este foarte important ca aceste carucioare sa aiba grilajul rabatabil in spate pentru stocare economica.

Investitia in aceste accesorii pentru magazine este una modica, insa beneficiile sunt pe termen lung. Alegerea unor produse de calitate asigura totodata si o rata de innoire mica, astfel ca investitia se va amortiza usor. Iar un client multumit si care se simte confortabil va petrece mai mult timp in magazin si deci va achizitiona mai multe produse.