De ce să îți faci o asigurare de la distanță – Avantajele Asigurărilor Contactless

08 Jun 2021
De ce să îți faci o asigurare de la distanță – Avantajele Asigurărilor Contactless

RCA-ul este una dintre cele mai populare asigurări, de care au auzit cu siguranță toți românii. Este urmată de asigurările CASCO și de cele de sănătate, deși în realitate există mai multe tipuri de asigurări, așa cum sunt cele pentru locuințe, cele pentru sănătate și chiar cele pentru vacanțe, care acum s-au adaptat pentru a răspunde contextului pandemiei. Tot pentru a se adapta pandemiei, Andrei Horciu oferă asigurări contactless, astfel încât să nu mai fie nevoie să te deplasezi până la asigurator. Iată avantajele pe care aceste asigurări le oferă:

Poți semna polița de asigurare auto de acasă

Cu asigurările contactless, nu mai este necesar să de te deplasezi până la sediul asiguratorului sau la biroul brokerului. Tot ce trebuie să faci este să comunici prin chat sau pe mail, pe whatsapp sau la telefon cu echipa de asistență și vei primi lista completă de documente pe care trebuie să le trimiți mai departe. Ulterior poți printa și semna documentele primite și le poți trimite prin poștă electronică, iar dacă este cazul, pentru anumite situații speciale, va trebui să trimiți și prin poștă, dar pentru cele mai multe polițe de asigurări este suficient să trimiți online.

Poți alege cea mai bună ofertă

În funcție de ce anume cauți, poți alege cea mai bună ofertă indiferent de tipul de asigurare dorit. În cazul în care ai nevoie de asigurare RCA poți simula direct prin intermediul site-ului astfel încât să vezi care sunt ofertele celor mai mari companii de asigurări din țară și să le alegi pe cele mai potrivite pentru tine și bugetul tău. Pentru alte tipuri de asigurări vei primi din partea echipei toate prețurile disponibile și toate avantajele oferite de fiecare poliță astfel încât să înțelegi exact ce anume ți se oferă.

Asistență tehnică la fiecare pas

Atunci când alegi să îți faci asigurări contactless, primești asistență tehnică la fiecare pas astfel încât să îți fie mai ușor să înțelegi ce ai de făcut, pentru ca la asigurator să ajungă toate documentele necesare, pentru ca timpul să se diminueze considerabil și să ajungi cât mai rapid în posesia poliței de asigurare.  Echipa de asistență este mereu gata inclusiv să ofere informațiile necesare pentru cei care nu știu ce să aleagă sau care nu înțeleg modul în care anumite asigurări funcționează.

În plus, asigurările contactless reprezintă metoda perfectă pentru a te asigura că indiferent de situație, chiar și atunci când ești în izolare, poți avea asigurările plătite la timp și nu rămâi niciun moment descoperit. Poți avea tendința să crezi că dacă stai în casă și mașina este afară dar nu o folosești, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Este greșit pentru că și în parcare se pot întâmpla evenimente neplăcute, iar mașina ta ar trebui să fie asigurată chiar și atunci când nu este utilizată. Prin urmare, cea mai bună soluție este aceea de a apela la asigurări contactless, care te vor ajuta să rămâi safe chiar și atunci când nu ai posibilitatea să ieși din casă, în cele mai confortabile condiții, comandând și plătind online.