De ce să iei în calcul achiziționarea unui echipament HP Deskjet 2721 all-in-one cu cerneală

26 Oct 2020
De ce să iei în calcul achiziționarea unui echipament HP Deskjet 2721 all-in-one cu cerneală

Selectarea dispozitivelor electronice pentru casă sau pentru afacerea mică pe care o gestionezi poate fi o adevărată provocare.

Piața este bogată în variante şi oferte, de la imprimante laser şi imprimante simple cu cerneală, la dispozitive all în one care reușesc să îndeplinească concomitent numeroase funcții. Pentru că este accesibil, simplu, intuitiv HP 2721 pare o variantă tot mai atractivă. Despre caracteristicile acestui sistem vom discuta în rândurile următoare.

HP 2721  – o imprimantă all în one care promite randament şi eficientă

Ca şi alte electronice lansate pe piaţă de gigantul american şi modelul HP 2721 impresionează prin caracteristicile sale. Vine cu o configurare simplă, intuitivă care permite imprimarea rapidă şi eficientă a unul volum generos de pagini.

Comenzile pot fi lansate de pe orice dispozitiv, datorită sistemului wireless integrat. Conexiunile sunt realizate rapid şi sunt foarte stabile.

Chiar dacă este un dispozitiv ce poate fi achiziţionat cu preț convenabil nu însemnă că se face rabat la calitate. Funcțiile de printare, scanare şi copiere sunt realizate impecabil, la o calitate excepţională. Scanarea unui document se poate executa în timp foarte scurt, fapt ce favorizează creşterea randamentului la locul de muncă. Formatul disponibil este A4. Modulul de scaner are şi o funcţie de adâncime de 24 biți ce conferă un plus de eficiență.

Şi pe parte de copiere lucrurile sunt orientate către calitate şi creştere a eficienţei, fiecare pagină copiată, în alb-negru ori color fiind fidelă originalului.

Un alt aspect apreciat la modelul HP 2721 este faptul că permite imprimarea conţinutului pe hârtie foto. Imaginile obţinute impresionează prin cromatică dinamică şi luminozitate deosebită. Citeşte şi recunoaşte fişierele în formate JPEG, TIFF, PDF, BMP, PNG, fapt ce îi sporeşte versatilitatea.

Sistemul multifuncțional HP 2721 este unul economic. Pot fi utilizate cartușe originale sau variantele compatibile, mai ieftine, dar la fel de eficiente. Dimensiunile compacte, aspectul modern, uşurinţa de curățare şi întreţinere, dar şi designul elegant al afişajului LED sunt alte plusuri care fac ca acest model să fie unul competitiv, căruia merită să îi acorzi toată încrederea.  Și pe pe parte de consumabile soluțiile sunt variate. Cartusele HP 305 negru 3YM61AE, HP 305 tricolor 3YM60AE, HP 305XL negru 3YM62AE, HP 305XL tricolor 3YM63AE sunt cateva soluții economice care te vor ajuta.

Dacă totuşi această imprimantă nu satisface necesarul tău te poţi orienta către modele all în one HP 2130. Și aceasta are funcţii excepţionale, de asemenea ai acces la tonere imprimantă HP DESKJET 2130 originale sau compatibile, pe care le poţi achiziţiona cu preţuri mai mult decât avantajoase.