De ce sa alegi Casa Funerara Blaj?

23 Apr 2019
De ce sa alegi Casa Funerara Blaj?

Daca ati ajuns aici inseamna ca doriti sa aflati un motiv pentru care se merita sa alegeti Casa Funerara Blaj. Dar nu va vom oferi un singur motiv, ci 7, astfel ca la final speram sa va faceti o idee cat mai cuprinzatoare despre tot ceea ce presupune activitatea noastra.

Motive pentru care sa alegeti Casa Funerara Blaj

1. Oferim servicii funerare diverse.

Cele mai cunoscute servicii funerare oferite sunt: constatarea decesului de catre un medic specialist, consultanta profesionista, imbalsamare, toaletare si impachetare decedat, manipulare sicriu, consilier pentru obtinerea unui loc de veci, organizare parastas, intocmire dosar pentru ajutorul de deces.

2. Oferim produse funerare diverse.

Experienta ne-a aratat ca pentru clientii nostri este important sa existe o firma funerara de tipul “one-stop-shop”. Acest lucru inseamna ca la noi puteti sa va opriti si sa alegeti orice aveti nevoie pentru actul funear de care sunteti responsabil.

3. Transport funerar.

Trebuie sa stiti ca transportul funerar presupune indeplinirea mai multor obligatii, stabilite prin lege. Masinile noastre sunt omologate pentru a putea fi folosite in transportul corpurilor neinsufletite. De asemenea, punem la dispozitia dumneavoastra inclusiv microbuze pentru transortul celor participanti la eveniment (util mai ales atunci cand aceste persoane se strang din diverse locatii alte tarii).

4. Program non-stop.

Noi intelegem cel mai bine ca moartea poate interveni la orice ora din zi si din noapte, chiar si in timpul sarbatorilor mari de peste an, Paste sau Craciun. Indiferent de moment, noi ramanem disponibili non- stop. Ne puteti contacta telefonic si vom incepe demararea procedurilor solicitate si necesare in cel mai scurt timp.

5. Experienta si servicii funerare la standarde europene.

Consideram ca aceste doua motive sunt interconectate. Casa Funerara Blaj activeaza pe piata funerara romaneasca din capitala de peste 10 ani. In decursul acestui timp ne-am perfectionat din punct de vedere tehnic si profesional, astfel ca azi suntem bucurosi sa va oferim servicii funerare la cele mai inalte standarde de calitate. Cand spunem acest lucru ne referim atat la conditiile in care se realizeaza fiecare etapa din actul funerar, dar si la modul in care ne dorim sa relationam cu toti cei care ajung la noi. Suntem deschisi, discreti, diplomati, buni comunicatori, oferim sfaturi pertinente, empatizam cu suferinta dumneavoastra (altfel, nu am fi reusit sa rezistem atat de mult pe piata).

6. Arie mare de acoperire.

Serviciile noastre funerare sunt disponibile pentru toate sectoarele din capitala si chiar in Ilfov. Sediul nostru este pozitionat in sectorul 1, Calea Grivitei.

7. Preturi extrem de avantajoase.

Stabilitatea pe piata funerara din capitala si diversificarea serviciilor oferite sunt principalele motive pentru care noi reusit sa oferim preturi extrem de avantajoase. Am speculat si dezvoltat parteneriate cu producatorii de sicrie si alte produse funerare, am obtinut preturi foarte avantajoase. In plus, pentru ca intelegem faptul ca la noi ajung persoane din diferite clase sociale, fiecare cu propriile preferinte in materie de servicii funerare, am gandit oferta noastra pe pachete de pret diferite. In consecinta, in functie de bugetul alocat pentru inmormantare, puteti alege unul din pachetele noastre. Cel mai ieftin pachet include toate serviciile funerare de baza si se incadreaza in limita ajutorului de inmormantare oferit de catre statul roman.