De ce este Radiografia unei marsavii judiciare cea mai buna carte romaneasca a anului 2019?

02 Dec 2019
De ce este Radiografia unei marsavii judiciare cea mai buna carte romaneasca a anului 2019?

Lectura este unul dintre cele mai frumoase si mai utile hobby-uri dintotdeauna. Nu doar ca relaxeaza, dar are si darul de a dezvolta vocabularul, de a stimula imaginatia si de a imbogati cultura generala. Chiar si din carti de beletristica se pot afla informatii utile din anumite domenii (de exemplu medicina). De aceea, niciodata sa nu subestimati o carte si sa nu o judecati inainte de a o citi pe indelete. 

 

Pentru ca noi oamenii suntem diferiti, este normal sa ne placa diferite tipuri de lectura. Pentru unii, cartea ideala este un roman de dragoste, cu final fericit. Altii prefera adrenalina oferita de un roman politist plin de rasturnari de situatii si momente limita. Sa nu uitam si de cartile de dezvoltare personala sau cartile de specialitate, ideale pentru a fi citite oricand aveti nevoie de informatii noi din domeniul in care activati. 

 

Si cateodata, indiferent de genul de lectura pe care il prefera, oamenii au nevoie sa citeasca si carti ,,reale”, carti despre probleme care ii vizeaza pe toti, carti ale unor persoane pe care poate le stimeaza sau care au trecut prin momente grele. Mai exact, ne referim la cartile tip memorii si biografii, singurele modalitati prin care o persoana poate sa isi spuna povestea, fara intermediari si fara ca anumite cuvinte sa fie interpretate gresit. 

 

Iar daca v-am atras atentia si va doriti sa cititi o carte tip memorii, in continuare o sa va recomandam cea mai buna carte romaneasca a anului 2019, din punctul nostru de vedere. Este o carte senzationala, cu dezvaluiri in exclusivitate, a unui om care a luptat pana la capat pentru aflarea adevarului si pentru a-si reabilitate numele. Este vorba despre radiografia unei marsavii judiciare de Traian Berbeceanu

 

Probabil ati auzit de Traian Berbeceanu ca fiind politistul condamnat pe nedrept, pentru fapte pe care nu le-a comis. Politistul considerat mult prea bun in meseria sa si care incurca planurile anumitor persoane. De aceea, a fost inlaturat de la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia. De atunci, viata sa a fost schimbata total. O astfel de intamplare poate dobori pe oricine, insa cel mai important este ca speranta sa nu moara niciodata, pentru ca adevarul iese mereu la suprafata. 

 

Aceasta carte este considerata de catre unele persoane ,,incomoda”, deoarece spune un adevar incontestabil, adevar pe care au incercat sa il scoata in evidenta toti cei care au fost alaturi de Traian Berbeceanu de-a lungul anilor. Pentru politist s-au organizat chiar si proteste de sustinere, care au avut ecou intr-un fel si care au ajutat la aflarea adevarului. Intr-o lume in care s-ar putea parea ca justitia nu functioneaza cum trebuie, aceasta carte ne demonstreaza ca adevaratii infractori nu vor scapa nepedepsiti niciodata. La un moment dat, se va afla adevaratele lor intentii. 

 

In aceasta carte veti regasi atat detalii interesante despre tot ce s-a intamplat din momentul in care a inceput calvarul pentru Traian Berbeceanu, dar si informatii despre viata lui de dinainte de a deveni politist si nu numai. Este o carte ce merita toata atentia voastra! 

 

sursa foto: www.librex.ro