De ce este nevoie de serviciile unei echipe de alpinisti utilitari in montarea decoratiunilor

23 Sep 2021
De ce este nevoie de serviciile unei echipe de alpinisti utilitari in montarea decoratiunilor

Zonele in care schela nu este posibil de a fi instalata vin in ajutor echipele de alpinisti utilitari. Domeniul de alpinism utilitar se refera la munca in care accesul la zonele necesare se fac cu franghia, si implica utilizarea unui set dublu de franghii configurate fie pentru a suspenda lucratorul la locul sau, fie pentru a-l asigura sa nu cada.

Zonele in care schela nu este posibil de a fi instalata vin in ajutor echipele de alpinisti utilitari.

Domeniul de alpinism utilitar se refera la munca in care accesul la zonele necesare se fac cu franghia, si implica utilizarea unui set dublu de franghii configurate fie pentru a suspenda lucratorul la locul sau, fie pentru a-l asigura sa nu cada.

Toti alpinistii utilitari sunt certificati pentru lucrul la inaltime, avand un atestat specific acestei meserii. Prin instruirea angajatilor IRATA nivelele 1, 2 si 3 munca de cel mai inalt nivel se face posibila.

Serviciile oferite de alpinisti au multe avantaje, si anume:

  • Minimizeaza personalul, materialele si timpul
  • Timp minim de pregatire
  • Nu sunt necesare alte autorizatii, cum ar fi blocarea traficului
  • Fara deteriorari sau modificari ale structurilor
  • Usor pentru mediu

Montarea decoratiunilor

Se stie ca decorarea fatadelor este o oportunitate excelenta pentru proprietari de a creste profiturile si numarul de clienti obisnuiti. Decorarea festiva a magazinelor, inclusiv iluminarea fatadelor si decorarea teritoriului adiacent, va ajuta la realizarea efectului dorit.

Atunci cand se decoreaza o cladire, nu este intotdeauna posibil sa se utilizeze echipamente speciale, prin urmare, fara alpinisti industriali profesionisti, ale caror servicii pot fi comandate agentiei AlpinMax, decorarea va fi mai grea si mai nevoioasa, necesitand totodata resurse financiare mai mari.

Echipa de alpinisti utilitari AlpinMax are o experienta de peste 15 ani in domeniu si a decorat de-a lungul timpului multe centre comerciale si mall-uri.

Intrucat concurenta este mare si fiecare mall isi doreste sa ofere o experienta cat mai frumoasa clientilor, proiectele de decorare incep sa fie pregatite cu multe luni inainte.

Pe langa munca designerilor care trebuie sa intocmeasca un concept specific fiecarui centru comercial, sarcina privind executia si implementarea revine echipelor de alpinisti utilitari care trebuie sa vina cu solutii tehnice adaptate.

Proiectele de instalare a decoratiunilor de Craciun sunt destul de complexe si necesita o echipa mare de alpinisti utilitari, mai ales ca montajele se realizeaza in timpul noptii pentru a nu incurca traficul de clienti din mall-uri si trebuie realizate rapid. De asemenea, echipa trebuie sa fie apta sa gaseasca solutii tehnice optime in timpul desfasurarii lucrarilor, sa foloseasca materiale de prindere de calitate si sa respecte intocmai proiectul dat de designer si arhitect.

In perioada sarbatorilor, marea majoritate a mall-urilor si a centrelor comerciale se imbraca in haine de sarbatoare, mai exact se decoreaza cu mii si mii de luminite si decoruri spectaculoase.

Oamenii care merg pe strada sunt mai predispusi sa acorde atentie decorului festiv al magazinelor si sa vrea sa intre – acesta fiind si scopul principal al decoratiunilor de orice fel.