De ce este bine sa ai mereu la indemana o butelie cu heliu pentru baloane?

26 Feb 2021
De ce este bine sa ai mereu la indemana o butelie cu heliu pentru baloane?

Chiar daca o butelie cu heliu pentru baloane nu ti se pare un obiect pe care sa il ai mereu in casa, in realitate este foarte util si iti vom explica de ce. Buteliile cu heliu isi vor gasi mereu intrebuintare:

Vei putea umfla mereu baloane interesante pentru copii

Copiii tai adora sa se joace cu baloane, dar cele umflate normal care cad pe podea nu sunt suficient de interesante? Avand o butelie cu heliu pe care sa o tii mereu in casa, este mult mai simplu sa obtii baloanele dorite de cei mici, care sa pluteasca prin incapere. Astfel, vei tine si copiii ocupati si vei scapa si de sarcina de a umfla clasic baloanele.

Poti face o surpriza placuta oricand

Daca tocmai vine ziua unei persoane importante si descoperi ca nu i-ai cumparat nimic, poti merge repede la magazinul de la colt de unde sa cumperi 10-15 baloane si niste panglica. Ulterior, trebuie doar sa mergi acasa si sa le umfli cu butelia de heliu, iar cadoul este gata. Daca vrei sa surprinzi si mai mult, trebuie doar mai adaugi cadoului o sticla de vin sau sampanie si gata surpriza! Pentru asta insa, va trebui sa ai neaparat butelia cu heliu, pentru ca altfel baloanele nu vor fi deloc interesante.

Vei avea mereu baloane pentru petrecerea copiilor

Atunci cand organizezi o petrecere pentru copii acasa sau in propria curte, este foarte important sa tii cont de faptul ca baloanele se mai pot sparge din cand in cand, ceea ce inseamna ca va trebui sa ai mereu resurse pentru a le inlocui. Copiii vor fi foarte incantati sa primeasca mereu baloane noi, iar recomandarea noastra este sa ai chiar mai multe butelii cu heliu pentru petreceri.

Poti organiza o cina romantica decorata interesant

Un alt aspect, la fel de important, este ca vei putea mereu sa-i faci persoanei dragi o surpriza, cum ar fi o cina romantica fara sa te stresezi foarte tare. Poti cumpara mai multe lumanari care sa fie in forma de inimioara si poti decora masa sau le poti lasa sa pluteasca prin camera. In momentul in care nu ai idei, o astfel de solutie este mai mult decat eficienta si in plus, poti gasi tot felul de baloane cu mesaje sau cu sclipici pe care sa le utilizezi.

Poti schimba rapid decorul atunci cand ai vizite inopinate

Daca este ziua ta sau orice alta zi importanta si cineva se anunta in vizita pe ultima suta de metri, iar tu nu te-ai pregatit, ia un set de baloane, umfla-le si asteapta-ti musafirii cu un decor interesant, ca si cand te-ai fi pregatit toata saptamana pentru aceasta vizita, chiar daca nu stiai de ea.

Cu o butelie de heliu nu vei fi niciodata prins pe picior gresit si pot fi mereu creativ. In plus, o astfel de butelie nu ocupa mult spatiu si va putea fi depozitata usor si discret, astfel incat sa nu te impiedici mereu de ea.