Cum sa treci peste teama ca toti te vor judeca daca lucrezi ca model de videochat?

Autor: Popa Dorin
03 Sep 2020
Cum sa treci peste teama ca toti te vor judeca daca lucrezi ca model de videochat?

De cele mai multe ori mentalitatea celor din jur poate sa te descurajeze atunci cand doresti sa pornesti pe un anumit drum. Alteori, din invidie, oamenii pot sa faca niste lucruri de care nu sunt nici macar ei insisi mandri. Iar cel mai mult rau ne pot face chiar oamenii care fac parte din cercul nostru apropiat.

Prejudecatile si ideile preconcepute cel mai mare dusman pentru cariera ta

Mai ales daca ai decis sa urmezi o cariera in videochat te vei lovi foarte des de prejudecatile celor din jur si de ideile lor preconcepute. Acest lucru se intampla deoarece oamenii nu sunt foarte informati si miturile, din pacate, au devenit parte din perceptia celor din jur. Tocmai aceasta atitudine descurajeaza foarte multe fete tinere sa urmeze o cariera care le-ar putea aduce numeroase avantaje si se gandesc de cateva ori inainte de a lua o astfel de decizie.

Atitudinea celor din jur nu ar trebui sa te descurajeze. Cel mai important este sa te simti tu confortabil in cariera pe care ai ales-o si sa te dezvolti in directia pe care ti-o doresti. Un model de videochat nu este o jucarie a membrilor, intri online, te dezbraci si incepe sa ploua cu bani. Aceasta meserie presupune sa ai o cultura generala, sa stapanesti o limba straina, sa finalizezi un training de specialitate si apoi sa iti incepi munca de model.

A fi model de videochat, daca doresti, poate sa fie asemanata cu cea a gheiselor. Acestea din urma nu isi vindeau trupurile pe cativa banuti ci isi vindeau arta si deveneau o companie perfecta pentru cei care le cautau. Asa este si un model de videochat, isi vinde arta, talentul, compania si devine cel mai bun companion pentru membrii ei.

A lucra ca model de videochat inseamna este complet legal. Se face un contract de munca si se acorda aceleasi facilitati ca la orice job si chiar mai mult de atat. Vei gasi un mediu de lucru foarte placut si vei petrece timpul alaturi de profesionisti.

Munca in videochat nu este usoara si nu se adreseaza pentru oricine

Fetele care lucreaza in videochat si sunt cu adevarat bune in meseria lor, putem spune ca stapanesc cateva cunostinte de psihologie. Nu este usor sa comunici cu oamenii iar fiecare membru cu care vei vorbi este diferit. De asemenea, fetele care lucreaza cu membrii, trebuie sa aiba capacitatea de a-l face sa se simta cat mai bine iar acest lucru cu siguranta nu este usor. Fiecare persoana este diferita si uneori chiar dificila. Oricat de usoara ar parea aceasta meserie din exterior trebuie sa stii ca nu este chiar asa.

Oricine lucreaza cu oamenii poate sa iti confirme cat de dificil poate sa fie uneori sa te intelegi cu ei. Unele persoane au senzatia ca daca totul se desfasoara in mediul online au dreptul sa faca orice insa, aici intervine talentul tau in a inclina balanta astfel incat conversatia sa decurga normal si membrul sa se simta cat mai bine.

Munca in videochat iti va schimba stilul de viata, modul in care relationezi cu oamenii, iti vei crea propriul tau program de lucru si vei putea avea viata pe care ti-o doresti. Lasa-i pe cei din jur sa ramana cu prejudecatile lor. Daca simti ca acesta este drumul tau in viata atunci iti recomandam sa nu tii cont de parerile celor din jur si fa ceea ce iti dicteaza inima.