Cum sa aplici pentru un credit rapid

28 Aug 2019
Cum sa aplici pentru un credit rapid

Exista momente in care trebuie sa platesti o suma mare de bani, dar nu ai economii. Un imprumut rapid te poate ajuta sa achiti orice factura urgenta, de la repararea masinii pana la finantarea nuntii. Inainte de a incepe procesul de imprumut, trebuie sa decizi ce tip de imprumut ai nevoie. Imprumuturile personale sunt, in general, negarantate, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa garantezi cu masina sau casa. Daca ai nevoie de un imprumut mai mare sau ai nevoie de o sursa deschisa de credit, trebuie sa iei in considerare alte optiuni de finantare.

Decide de ce suma de bani ai nevoie

Suma pe care o imprumuti trebuie sa se bazeze pe cheltuiala pe care incerci sa o acoperi, si pe veniturile tale. Este mai bine sa determini cat poti cheltui in fiecare luna si sa imprumuti mai putin decat limita maxima, astfel incat sa eviti sa ramai fara bani. Un imprumut prea mic te poate lasa cu facturi neplatite, dar daca optezi pentru un imprumut prea mare, vei fi obligat sa platesti o dobanda pentru mai multi bani decat ai nevoie. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa calculezi cu atentie datoria pe care o poti gestiona, si valoarea achizitiei inainte de a depune cererea.

Gaseste tipul potrivit de imprumut rapid

Exista o gama larga de tipuri de imprumuturi personale adecvate diferitilor solicitanti. Tipurile obisnuite de imprumuturi personale includ:

Imprumut personal negarantat. Un imprumut fara garantie pentru uz personal general. Acesta este cel mai comun tip de imprumut personal.
Imprumut personal garantat. Un imprumut garantat cu bunuri personale.
Imprumut de consolidare a datoriilor. Un imprumut pe care il poti utiliza pentru a achita datoriile curente, pentru a avea o rata mai buna si rambursari mai usoare.
Imprumut medical. Unii creditori ofera optiuni speciale de finantare pentru debitorii care urmeaza proceduri medicale sau dentare.
Imprumut rapid online. Imprumut personal negarantat, de la diferiti creditori online, care se acorda rapid cu doar cateva documente necesare. Un credit rapid se poate obtine imediat dupa trimiterea formularului online, sau in a doua zi lucratoare.

Alege tipul potrivit de creditor

Bancile si uniunile de credit tind sa ofere o experienta mai practica. Clientii fideli ar putea primi, de asemenea, tarife reduse. Insa, de obicei, procesarea cererii dureaza mai mult decat in cazul unui credit online. De asemenea, necesita mai multe documente, iar aplicatia in sine poate fi mai complicata. Ia in considerare ceea ce apreciezi cel mai mult atunci cand vrei sa aplici pentru un credit: asistenta sau rapiditate.

Cum sa aplici pentru un credit online

Gaseste creditorul cu care doresti sa colaborezi, apoi acceseaza site-ul web si completeaza cererea pentru imprumut. Procesul de cerere poate varia de la creditor la creditor, dar, in general, toate urmeaza un format similar. Multi creditori si banci solicita un cont bancar pentru a primi imprumutul prin depozit direct, dar aceasta nu este intotdeauna singura optiune. Este foarte important sa efectuezi platile ratelor la timp, astfel incat sa nu platesti penalizari. Asigura-te ca afli cum rambursezi creditul, daca rata se retrage automat lunar din contul tau, sau este necesar sa efectuezi tu plata.