Cum să alegi un fotoliu confortabil în care să îți găsești liniștea

20 May 2020
Cum să alegi un fotoliu confortabil în care să îți găsești liniștea

Atunci când te gândești la fotoliu îți imaginezi un decor în care plutește relaxarea și în care poți să îți petreci cu drag ore întregi, fiindcă nu simți cum trece timpul. De asemenea, dacă ai colțisorul tău preferat poți sta la ceas de seară să vizionezi filmul preferat sau să meditezi. Fotoliile de la Idashop sunt cele care îți conferă confort ție și eleganță casei tale. Fiind irezistibile, modelele superbe sunt cele care înlocuiesc și canapelele fixe, fiindcă îți asigură aceeași tihnă. Poate ți s-a întamplat și ție să te gândești non-stop la oaza ta de relaxare care te invită să lași deoparte grijiile și îți transmite o stare de bine. Fotoliile moderne îți dau mai multă flexibilitate și te reprezintă perfect, deoarece ai parte de multe forme, nuanțe sau texturi.

Ce tipuri de fotolii moderne poți să alegi

Printre nenumaratele modele de fotolii de la Idashop, privirea îți va fi atrasă de un design pe placul tău care să transforme casa într-un loc desprins din reviste. Există fotolii simple sau cu accente tradiționale care se pliază pe orice fel de amenajare. Tipurile extensibile sunt folosite pentru dormit și sunt așezate fie în camera de oaspeți, fie în camerele mai mici. În această situație, calitatea este cea care face diferența pe termen lung. Poate că preferatul tuturor este modelul recliner care îți permite să te lasi în voie pe spate și să îl transformi într-un șezlong.

Câteva caracteristici de bază atunci când îți dorești fotolii moderne

În intimitatea căminului tău poți să îți dedici câteva minute într-un loc drag ție și să te bucuri de lectură, de băutura preferată sau de timpul tău cu tine. Pentru ca experiența să fie plăcută și relaxantă de fiecare dată acordă atenție aspectelor legate de confort atunci când analizezi fotoliul dorit. Uită-te bine la perna modelului. Atunci când te așezi pe fotoliu și simți că pur si simplu te adâncești în el, mai bine evită-l, fiindcă te chinui de unul singur să te ridici. Un model cu spătarul înalt este cel indicat întrucât te susține să ai o poziție corectă, mai ales dacă obișnuiești să citești.  Fotoliile de lux sunt concepute să aibă grijă de tine, astfel încât poziția coapselor să fie paralelă cu cea a pardoselii.

Avantajele unui fotoliu de lux de la Idashop

Fotoliile moderne se armonizează cu aspectul încăperii unde dorești să îl așezi, oferindu-i în același timp și un plus de stil oazei de liniște. Modelele de la Idashop sunt simple și delicate și ies în evidență printr-o eleganță discretă, ieșită din comun. Pur și simplu, fotoliile de lux te lasă să “visezi cu ochii deschiși”, fiind confortabile, datorită umpluturii cu puf natural. Bineînțeles că se remarcă printr-o nuanță care aduce valoare decorului și prin textura fina la atingere care îți oferă senzații unice.

Pentru un decor mai primitor, poți să așezi în fața fotoliului tău un mic covoraș care îți va oferi un aer familiar și mai multă căldură. Vizitează site-ul Idashop și alege-ți modelul preferat care îți pune în valoare gustul pentru estetic.