Cum poti achizitiona un autoturism Tesla in Romania

08 Mar 2021
Cum poti achizitiona un autoturism Tesla in Romania

Masinile electrice se bucura de o popularitate tot mai mare, iar in lumea auto exista un singur producator care a revolutionat totul: Tesla. Cu doar patru modele de autoturisme, gigantul american a cucerit intreaga lumea. Modele Tesla au starnit curiozitatea tuturor celor pasionati de tehnologie si nu numai, impingand soferii sa migreze catre masinile electrice, oferind numeroase beneficii. Autonomie generoasa de pana la 837 de kilometri ce nu poate fi atinsa de niciun alt producator, viteza maxima de 322 km/h, sprint de la 0 la 100 km/h in doar 2,1 secunde, costuri minime de intretinere, performante maxime, acestea sunt doar cateva dintre surprizele pe care le poate oferi Tesla pentru soferi.

O sarcina mai simpla

Autoturismele Tesla sunt exclusiviste, motiv pentru care achizitionarea unuia nu a fost niciodata o sarcina simpla in Europa si in special in Romania. Insa acum a aparut Teslounge, partenerul perfect pentru toti cei interesati de masinile Tesla. La Teslounge te asteapta cele mai bune solutii de finantare, iar pentru persoanele juridice exista atat leasingul operational, cat si leasingul financiar, in ambele cazuri conditiile fiind foarte avantajoase.

Toate beneficiile incluse                                                                      

Modelele disponibile in oferta Teslounge sunt eligibile programului Rabla Plus, ceea ce presupune ca cei interesati vor putea achizitiona un autoturism Tesla in cazul caruia este subventionata suma de 45.000 de lei, discount la care poate adauga si programul Rabla Clasic care vine cu o reducere de 6.500 de lei. Asadar, Teslounge isi propune sa simplifice mult procedurile de achizitie a unui autoturism Tesla si ofera tot sprijinul de care poate avea nevoie cineva in acest sens.

Functii utile tuturor participantilor la trafic

Sofatul devine mai sigur in Romania datorita autoturismelor Tesla care dispun de nenumarate sisteme de siguranta, dar si functii menite sa faca viata mai usoara pentru toti soferii. Navigarea in regim de pilot automat, chemarea masinii in locul indicat, sistemul de parcare automata sau schimbarea automata a benzilor sunt doar cateva dintre elementele care fac ca proprietarii de masini Tesla sa se simta speciali. De la Model S, la Model 3, Model X si Model Y, acestea sunt masinile viitorului si care de acum sunt mult mai aproape de catre orice roman cu ajutorul Teslounge.

Tehnologie in plina dezvoltare – inclusiv in Romania

Ai nenumarate motive pentru care sa cumperi oricare dintre modelele Tesla, mai ales pentru faptul ca in Romania este planuita o retea de superchargere, care sa ofere mai multa libertate soferilor de masini electrice. Instalarea va incepe in mari orase din tara precum Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Pitesti chiar din acest an.

Asadar, Teslounge reprezinta, cu siguranta, cea mai simpla si mai sigura modalitate de achizitionare a unui autoturism Tesla in Romania.