Cum influenteaza un gard electric pentru caini viata animalelor si a stapanilor

26 Nov 2021
Cum influenteaza un gard electric pentru caini viata animalelor si a stapanilor

Animalele de companie necesita la fel de multa atentie ca si oamenii. Felul in care tratam aceste fiinte necuvantatoare ne indica modul in care ne respectam pe noi, fiintele umane. Cainii si pisicile sunt cele mai des intalnite animalute din casele noastre. Indiferent de varsta, talia sau rasa animalului, un gard electric pentru caini nu le va afectata in niciun mod sanatatea sau siguranta.

O data ce acest gard va fi instalat, animalele vor resimti un impuls care nu le va pune in primejdie sanatatea, ci doar ii va indeparta de un posibil pericol cum este cazul evadarii din perimetrul locuintei.

Stapanii isi trateaza animalutele exact ca si cum ar tratata un copil. Le asigura confort, hrana, siguranta maxima si odihna. Pentru ca aceste lucruri sa fie posibile, unii dintre ei apeleaza la mici trucuri. Ati fost nevoiti sa plecati din localitate, in concediu sau in delegatii si sa nu aveti unde sa va lasati micii prieteni? Tot ce va doriti este ca ei sa ramana in siguranta atunci cand nu ii puteti lua cu voi.

Majoritatea hotelurilor, restaurantelor sau mijloacelor de transport accepta si animale de companie, insa pot fi si exceptii. Pentru a evita aceste situatii neplacute, atat pentru voi, cat si pentru ele, va propunem varianta cu cea mai mare accesibilitate. O idee moderna si foarte practica pentru momentele in care doriti sa oferiti libertate, dar totodata, siguranta fiintelor necuvantatoare din viata dumneavoastra sunt gardurile electrice.

Gard electric pentru caini – solutia practica si plina de avantaje

Poate unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim despre gardurile electrice profesionale pentru caini este faptul ca nu pot sa evadeze si, mai mult de atat, pot alerga liberi in spatiile lor. Astfel, catelul nu isi va parasi perimetrul cu care este deja obisnuit si nu se va simti abandonat deoarece ramane in acelasi loc familiar lui.

Deoarece un gard electric pentru caini are rezonanta in ambele directii, nu vor exista intersectari nefericite intre animale deoarece gardul va oferi impulsuri si catre exteriorul perimetrului. Astfel, prietenul blanos este ferit de posibilitatea de a fi atacat de alti caini mai periculosi, dar si de riscuri la care s-ar expune, daca ar putea iesi din curte precum autovehiculele in miscare sau reziduuri pe care sa le poata ingera.

Agro Electrosistems SRL propune un gard accesibil din punct de vedere al costurilor, usor de montat si mult mai rezistent fata de un gard obisnuit. Pentru instalarea gardului este necesarea cuplarea la o sursa de curent, fire electrice prin care se transmit impulsurile alese in functie de talia animalului, izolatori si un generator de impulsuri. Animalul dumneavoastra se poate bucura de acelasi spatiu pentru expolare si poate alerga in voie atunci cand nu sunteti in preajma locuintei.

Gardul are un consum de 2W si o putere maxima de 1.2J. In plus, materialul din care este confectionat rezista in fata ploilor, gerului, zapezii, si eroziunii, avand o durata de viata mai mare fata de un gard obisnuit.