Cum alegem cele mai bune articole de pescuit

19 Sep 2019
Cum alegem cele mai bune articole de pescuit

Pasiunea ta este pescuitul?Cauti un magazin pescuit cu multe produse?atunci ai toate sansele sa gasesti ceea ce iti trebuie pe site-ul nostru online.

Magazinul de pescuit pune la dispozitia clientilor diverse accesorii care ajuta la prinderea pestelui.Printre produsele de baza se numara mulinetele, lansetele, unditele si plutele. Exista si diferite accesorii folositoare, de exemplu: genti pentru transportat, cutii pentru depozitat, scaune si avertizoare pentru o mai buna organizare.

In cazul in care doresti sa pescuiesti crap, pe site vei gasi articole speciale.Un produs popular este lanseta Baracuda Mustang II.

Aceasta este alcatuita din 2 sau 3 tronsoane si este dotata cu inele de tip T-sic, maner E.V.A si mandrina rezistenta la oxidare, cu primul inel de 40 mm. Lanseta este disponibila pe 2 dimensiuni, si anume: 3,60 sau 3,90.

Totodata, lanseta se gaseste in 4 variante: poate avea 2 tronsoane la fel ca modelele 3602 si 3902 sau poate avea 3 tronsoane precum modelele 3603 si 3903. In functie de marime si numarul de tronsoane, pretul lansetei variaza intre 146 lei si 211 lei.

Tot pentru crap, in magazinul de pescuit vei gasi mulinete de calitate, la preturi promotionale.

De exemplu, mulineta Scorpion J3-5000FR costa 79 de lei. Aceasta este dotata cu sistemul baitrunner. Mulineta prezinta un corp cu tambur cromat si cu frana micrometrica pozitionata in partea frontala.

Ca si accesorii, vei gasi saltele de primire cu sau fara cadru metalic.In lista cu produse noi se afla salteaua de primire crap HYM024, cu cadru metalic. Aceasta este ideala pentru pescarii de crap, avand multe avantaje.Salteaua se poate monta cu usurinta pe diferite spatii datorita picioarelor reglabile. In plus, plasa dedicata scurgerii apei faciliteaza utilizarea.Materialul bine cusut favorizeaza sustinerea celor mai grele exemplare de crap.

Daca vrei sa te pornesti la pescuit pesti rapitori, atunci inarmeaza-te cu lanseta de calitate. In magazinul de pescuit vei gasi lansete de mai multe dimensiuni: 2.10 m, 2.40 m, 2.70 m sau 3.0 m. Printre articolele de pescuit se numara lanseta Baracuda Apache Spin. Aceasta costa doar 59 de lei si o poti achizitiona pe doua marimi: 2.70 m si 3.0 m.In ceea ce priveste mulinetele, ai la dispozitie numeroase modele.Mulineta Baracuda Zombi 20F costa doar 79 de lei si este usor de manevrat.Daca vrei sa pescuiesti stiuca, salau sau pastrav, atunci trebuie sa ai la indemana si voblere sau momeala.De exemplu, poti opta pentru Vobler Baracuda Deluxe VIB70S05. Aceasta naluca de 17 grame si 70 mm in lungime este buna pentru pescuitul rapitorilor de talie mica sau mare.

Nu mai sta pe ganduri si cumpara articole pescuit.Analizeaza produsele din magazinul de pescuit si comanda cele mai bune scule la preturi accesibile.