Creați-vă obiceiuri sustenabile cu Kaufino

28 Jul 2021
Creați-vă obiceiuri sustenabile cu Kaufino

Expresia “o viață sustenabilă” a devenit tot mai populară în ultima vreme. Cu toții căutăm diverse moduri prin care putem duce un mod de viață mai prietenos cu mediul înconjurător. Mai întâi, ar trebui să înțelegem că sustenabil nu înseamnă neapărat lipsă de confort, lucruri scumpe și mai puțin frumoase sau mâncare mai puțin gustoasă. Un stil de viață sustenabil înseamnă de fapt să facem alegeri responsabile și conștiente. Iar cumpărăturile sustenabile reprezintă o alegere pe care o putem face cu toții. Vă prezentăm site-ul Kaufino care își propune să ne ajute în acest sens. Iată câteva recomandări cum puteți cumpăra și dvs. mai sustenabil folosind Kaufino:

  • Cumpărați doar la reduceri și promoții

A duce un mod de viață sustenabil înseamnă să aveți și un buget lunar sustenabil. O soluție ar fi să optați mai des pentru cumpărături la reducere sau promoții, care vă permit să cheltuiți mai puțin și astfel să economisiți bani. Site-ul Kaufino adună special pentru dvs. toate reducerile și promoțiile într-un singur loc. Aici veți găsi oferte și promoții din cele mai populare magazine de pe piața românească. Astfel, cu Kaufino puteți beneficia de reduceri la orice cumpărătură. Fie că căutați haine pentru familia dvs. sau produse pentru casă la prețuri reduse: intrați pe Kaufino, alegeți, spre exemplu, magazinul Pepco și explorați ultimele oferte ale acestuia. La Pepco veți găsi totul la cele mai mici prețuri.

  • Plănuiți-vă din timp cumpărăturile și cumpărați doar produsele necesare

Se știe că cataloagele promoționale sunt un mod eficient de a vă plănui cumpărăturile din timp. Kaufino distribuie online cele mai actuale cataloage ale magazinelor din România. Astfel dvs. le puteți răsfoi oricând și vă puteți plănui cumpărăturile în liniște. Căutați soluții eficiente sau materiale de construcții pentru renovarea casei dvs? Deschideți, spre exemplu, catalogul Hornbach și lăsați-vă inspirați pentru viitoarele dvs. proiecte de renovare. Cataloagele celor mai mari magazine pot fi găsite chiar pe pagina principală a site-ului Kaufino. Însă dacă vă doriți să comparați prețurile la produse similare în mai multe magazine, vă recomandăm să mergeți în josul paginii și să alegeți categoria de magazine care vă interesează. Fie că căutați produse electronice, alegeți categoria electro și răsfoiți cataloagele magazinelor din această secțiune. Astfel veți putea alege cea mai bună ofertă la produsul căutat. Pe Kaufino puteți găsi oferte și în aceste categorii de magazine: supermarketuri și hipermarketuri, casă și grădină, mobilă, modă și încălțăminte, sport, cosmetică, farmacii, auto și moto, accesorii pentru animale, dar și altele.

  • Evitați generarea deșeurilor de hârtie

Un mod de viață sustenabil implică și mai puține deșeuri. Datorită digitalizării acum este mai ușor ca oricând să limităm generarea deșeurilor. Oferind acces online la cataloagele și broșurile promoționale, Kaufino ne ajută să evităm crearea deșeurilor de hârtie. Acum nu mai este necesar să colectați reviste cu promoții din hârtie, pentru că le găsiți pe toate online pe Kaufino.

Vă recomandăm să adoptați și dvs. aceste obiceiuri și să optați pentru un mod de viață mai sustenabil cu Kaufino. Până la urmă, schimbarea începe cu fiecare din noi, iar cumpărăturile sustenabile sunt o alegere care ne apropie mai mult de o viață responsabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător.