Costume si uniforme medicale de calitate

05 Apr 2021
Costume si uniforme medicale de calitate

Pornind de la nevoile specifice ale profesiei medicale si in contextul actual, îmbrăcămintea de protecție medicală joacă un rol vital în protectia impotriva raspandirii virusului SARS-COV2, calitatea ei fiind deasemenea un factor deosebit de important, care se imbunatateste treptat odată cu noile tehnologii de producție.

Ce este costumul de protecție medicală?

Îmbrăcămintea de protecție medicală, cunoscută și sub numele de costum de protecție medicală, salopetă de protecție de unică folosință sau costum antivirus. Îmbrăcămintea de protecție medicală se referă la îmbrăcămintea de protecție folosit de medici, asistenți medicali, personal de sănătate publică, agenți de curățare și de persoanele care intră într-o anumită zonă în care sănătatea este pusă în pericol.

Costumul de protectie medicala are o bună permeabilitate și barieră la umiditate, are funcția de a rezista la pătrunderea alcoolului, a sângelui, a fluidului corporal, a particulelor de praf de aer și a microbilor, protejează în mod eficient siguranța personalului și păstrează mediul curat.

Uniformele medicale și importanta lor

În sectorul medical, uniformele și îmbrăcămintea sunt mare importanță. Uniformele protejează angajații de contaminanți și facilitează munca unui angajat; fiecare uniformă și articol de îmbrăcăminte își servește propriul scop, indiferent dacă este vorba de o haină de laborator sau de un set de uniforme.

Iată câteva dintre beneficiile pe care profesioniștii medicali, facilitățile de asistență medicală și pacienții le obțin:

1. Asigură o protecție adecvată împotriva fluidelor corporale

Uniformele medicale de înaltă calitate sunt fabricate din țesături suficient de groase pentru a împiedica fluidele corporale ale pacientului să intre în contact direct cu pielea purtătorului.

2. Accesabilitate din punct de vedere economic

Uniformele medicale sunt proiectate pentru o utilizare maximă și eficiență din punct de vedere al costurilor. Sunt fabricate dintr-o țesătură de înaltă calitate, care este atât ieftină, dar poate rezista chiar și la cel mai aprofundat proces de curățare posibil. Aceasta înseamnă că pot rezista la ani de spălare și uzură și sunt ușor de înlocuit.

3. Confort

Nu este un secret faptul că profesioniștii din domeniul sănătății au unele dintre cele mai dificile locuri de muncă fizice din jur. În afară de expunerea la agenți patogeni dăunători în mod regulat, aceștia sunt, de asemenea, cei care se așteaptă să stea în picioare pe tot parcursul schimbului, să lucreze ore lungi, să ridice pacienții sau să se deplaseze în clinică ore în șir. Pentru a-și îndeplini sarcinile în mod eficient, au nevoie de uniforme care să le ofere un confort optim.

Pentru că suntem datori să dezvaluim sursa acestor informații, va comunicăm următoarele: astfel de uniforme medicale pot fi achiziționate de pe site-ul Dr in Uniforma – partener de încredere și, mai ales – producător român.