Coinzix: Un cripto exchange 100% românesc

Autor: Comunicat
25 Jan 2022
Coinzix: Un cripto exchange 100% românesc

De departe una dintre cel mai frecvente întrebări despre criptomonede este cât de sigure sunt investițiile în aceste monede virtuale care se bucură acum o de o popularitate extrem de mare. Investiția în criptomonede este sigură, cu atât mai mult cu cât monedele virtuale se pregătesc să devină valutele viitorului.

Ca orice investiție însă presupune și anumite riscuri, care însă pot fi preintampinate și controlate, cu cât cel care decide să investească în criptomonede este dispus că o perioada de început să aloce timp educației în domeniu.

Coinzix este un cripto exchange 100% românesc care promite să devină partenerul de încredere al celor care aleg să investească smart pe piața criptomonedelor.

O întrebare pe care aproape fără excepție o au cei care vor să înceapă să investească în criptomonede este: ce platformă de tranzacționare a criptomonedelor să aleg și de ce ar trebui să țin cont atunci când aleg cripto exchange-ul?

În cele ce urmează, te ajutăm să identifici acele criterii pe care va trebui să le iei în considerare atunci când pornești în căutarea unui cripto exchange care să corespundă nevoilor tale.

Selectarea platformei pentru tranzacții de criptomonede: criterii generale

Când alegi însă o platforma prin care să investești, uită-te ca aceasta să ofere funcționalități cu adevărat importante și utile, pentru că acestea pot afecta rezultatele. Printre aceste funcționalități de care vei avea nevoie pentru a ajunge la rezultatele urmărite sunt graficele, sistemele de urmărire a prețului, analize și rapoarte ale dinamicii ratei de schimb. Una dintre cele mai căutate platforme astăzi și datorită funcționalităților pe care le oferă utilizatorilor este Coinzix, o platformă de cripto exchange românească, unde utilizatorul are acces la foarte multe instrumente de tranzacționare și informații care să îl ajute să investească profitabil.

Alege un crypto exchange local

Pentru un plus de siguranță te poți orienta către companii românești, cum este și Coinzix, care se supun legistratiei de la noi și care au o activitate cât se poate de transparentă.  COINZIX este un proiect ambiţios, susţinut financiar doar de fondatorii săi şi are că scop deschiderea unui crypto exchange sigur, solid şi accesibil tuturor românilor.

Transparență comisionului

Coinzix are toate costurile la vedere, fapt care dovedește încă o dată că este o platformă de încredere, alături de care poți porni la drum în lumea investițiilor în criptomonede. Comisioanele de pe platformă încep de la 0.45% vânzare/cumpărare și coboara până la 0.25% în fumcție de nivelul VIP.

În rețeaua de crypto ATM-uri Coinzix, comisionul perceput la vânzare este 6%, iar suma minimă de tranzacţionat este 100 RON. Pentru a putea achiziţiona cryptomonede, utilizatorii au nevoie de un portofel digital. Comisionul perceput la cumpărare este 4%. Limita minimă de tranzacţionat la ATM este de 100 RON, limita maximă fiind 10000 RON; iar limita de tranzacţionat fără ID este 5000 RON.

Alege mai mult decât un cripto exchange

Atunci când te decizi să începi să investeșți în criptomonede este bine să știi că există posibilitatea să alegi mai mult decât un cripto exchange, poți alege un adevărat ecosistem construit special pentru tine, unde poți tranzacționa rapid și cu riscuri reduse. Coinzix este o platformă de tranzacționare care oferă un set de servicii fintech reunite sub un singur acoperiş.