Clinica DIGESTMED oferă GRATUIT sfat medical gastroenterologic

25 Mar 2020
Clinica DIGESTMED oferă GRATUIT sfat medical gastroenterologic

In contextul epidemiei de coronavirus si avand in vedere recomandarile autoritatilor referitoare la faptul ca este important sa ramanem la domiciliu, clinica DigestMed va ofera posibilitatea sfatului medical gastroenterologic realizat telefonic sau prin e-mail.
Ne aflam in perioada anului in care diverse afectiuni gastroenterologice se pot agrava din cauza schimbarilor de dieta sau petrecerea timpului acasa ne face sa mancam mai mult. Chiar daca suntem preocupati asa cum este si firesc de simptomele respiratorii si de prevenirea infectiei cu noul coronavirus multi dintre noi putem avea probleme digestive de la cele mai usoare la afectiuni severe.
Am conceput sfatul medical cu scopul de a tria pacientii.  Intr-adevar, evaluarea medicala la distanta are limite, dar poate stabili existenta unor semne de alarma care sa reclame consult si investigare. De asemenea in anumite situatii cum sunt boala de reflux gastroesofagian, tulburarile minore de tranzit, durerile de stomac, fara semne de alarma, indrumarea dietetica si terapeutica poate rezolva problema fara ca pacientul sa se deplaseze la medic, Dr Elena Ciupercă, medic primar gastroenterolog, fondatoarea Clincii DigestMed.

 

Care este diferenta intre sfat si consult medical ?

Sfat medical: – Scurta anamneza: relatarea principalelor dvs. probleme de sanatate, scurt istoric personal, evaluare medicatie curenta
– Evaluarea rezultatelor ultimelor analize
– Primiti consiliere in privinta urgentei prezentarii la medic, a tratamentului si a schemei de investigare (daca este necesara)
– Nu necesita deplasare, se realizeaza telefonic sau prin e-mail

Consult medical: – Anamneza: relatarea problemelor dumneavoastra de sanatate, a evolutiei lor, stabilire istoric personal si familial, evaluarea factorilor de risc care tin de conditiile de viata si de munca si a medicatiei curente
– Evaluarea dosarului medical: analize, investigatii anterioare, evolutie in timp
– Examen clinic
– Stabilirea diagnosticului de etapa
– Stabilirea si explicarea investigatiilor necesare pentru un diagnostic corect (daca sunt necesare)
– Stabilirea si explicarea schemei de tratament
– Necesita deplasare la sediul clinicii
– Primiti raport medical, reteta, schema de tratament.

Asadar, în cadrul sfatului medical puteti descrie problemele dumneavoastra si transmite documente medicale cu analize sau investigatii realizate anterior. Medicii nostri vor analiza datele dumneavoastra si va vor ghida in privinta urgentei problemei dumneavoastra, a tratamentului sau a necesitatii unor investigatii ulterioare.
Utilizand sfatul medical aveti posibilitatea de a va deplasa la clinica doar in situatia in care este cu adevarat necesar si de a fi evaluat complet, prin toate investigatiile necesare, in momentul prezentarii.
Pentru programari accesati siteul clinicii.
Impreuna vom reusi sa trecem cu bine peste aceasta perioada.
Lansata in 2016, clinica DIGESTMED este specializata in servicii de gastroenterologie  si pune la dispozitia pacientilor o echipa formata din 7 medici gastroenterologi si posibilitatea unei evaluari complexe pentru afectiunile digestive ( consult de specialitate, ecografie abdominala, ecografie cu contrast, elastografie, endoscopie digestiva superioara si inferioara, polipectomie). Peste 25.000 pacienți activi au accesat pana in prezent serviciile noastre si au beneficiat de informatii complete privind investigatiile necesare, dar si de recomandarile de specialitate ale echipei medicale.