Cele mai bune sisteme de climatizare si ventilatie

12 Nov 2019
Cele mai bune sisteme de climatizare si ventilatie

Magazinul online Vollmax detine, in special, instalatii de incalzire, instalatii de ventilatie, aer conditionat si instalatii de refrigerare precum si  alte echipamente si accesorii adiacente de calitate, la cele mai bune preturi.

cele-mai-bune-sisteme-de-climatizare
Aer conditionat
Vollmax iti pune la dispozitie mai multe tipuri de aparate de aer conditionat: Aer conditionat pentru locuinte si birouri,  aer conditionat tip split si dublu split, comercial, dar si aer conditionat industrial.

Avantajele aerului conditionat multi split
Daca nu iti doresti sa racesti doar aerul dintr-o singura camera si vrei sa mentii o temperatura constanta in toata casa sau iti doresti ca doar o camera sa aiba o temperatura mai scazuta, aerul conditionat multi split este alegerea corecta. Iti permite sa legi mai multe aparate de aer conditionat la o singura unitate exterioara si astfel, poti controla fiecare temperatura in functie de nevoile tale.

Sisteme de incalzire
Esti in cautarea unui sistem de incalzire pentru hale industriale, spatii comerciale sau pur si simplu cauti o aeroterma pentru propria locuinta? Vollmax iti ofera o multitudine de optiuni: generatoare de aer cald, aeroterme, convectoare electrice, incalzitoare cu infrarosu si panouri radiante, tu decizi ce este potrivit pentru spatiul tau.

Aeroterma pe apa
Alege produse de calitate care sa faca fata cu brio iernilor geroase si halelor industriale de mari dimensiuni. Vollmax iti ofera produse de incalzire de la producatori de renume si te ajuta sa alegi solutii eficiente de incalzire, economice si foarte eficiente din punct de vedere energetic.

Echipamente de tratare a aerului
Echipamentele de tratare a aerului sunt concepute pentru a furniza un mediu ambiant adecvat, proaspat si sanatos, dar in acelasi timp confortabil pentru persoanele care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in caldiri de diferite dimensiuni. Vollmax iti te ajuta sa iti tratezi aerul corect si eficient si iti prezinta cele mai bune destratificatoare, dezumidificatoare si accesorii ca tu sa te simti confortabil.

De ce sa alegi magazinul online Vollmax?
In primul rand, magazinul online Vollmax ofera produse si servicii dinte cele mai performante cu design elegant ce pot fi incadrate in orice tip de spatiu, cu functii complexe pentru asigurarea confortului dorit, tehnologii de inalta eficienta si functionare cu un consum redus de energie. Mai mult de atat, colaboreaza doar cu producatori de renume: Fujitsu, General Fujitsu, Toshiba, Daikin, Lg, Hitachi, Sharp, Gree, Vortice, Soler&Palau, Vents, Blauberg si multe alte marci.
Preturile competitive te vor transforma in cel mai fidel client!
Vollmax-distribution
Vollmax Distribution nu ofera doar echipamente, ci si asistenta tehnica de calitate in toate etapele procesului investitional. Ai ocazia sa beneficiezi de consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor, montaj si service.
Evident, toate produsele sunt insotite de certificarte de garantie ca tu sa te bucuri din plin de utilitatea celor mai bune aparate de aer conditionat, echipamente de incalzire si ventilatie.

Acceseaza acum magazinul online Vollmax si vezi ce alte echipamente de calitate iti pune la dispozitie. E timpul sa investesti in produse fiabile si sa-ti asiguri din timp confortul optim!