Cele mai bune idei de cadouri pentru bărbați

16 Mar 2020
Cele mai bune idei de cadouri pentru bărbați

Fie că este vorba de ziua lui sau altă ocazie specială, alegerea unui cadou pentru un bărbat se dovedește adesea a fi o provocare. Din fericire, nu vei da greș dacă oferi ceva practic, cum ar fi haine sau accesorii. Iată șase idei de care te poți folosi!

1.Ceas minimalist

Acesta reprezintă un accesoriu de bază în domeniul vestimentar, deoarece completează majoritatea ținutelor! De aceea, poți face și tu cadou un model simplu, care să aibă cureaua din piele naturală! Vrei altă idee? Oferă un ceas cu cureaua din oțel inoxidabil, pe alb, gri sau negru! Acesta nu se potrivește într-un outfit formal, dar este ideal pentru persoanele care preferă stilul casual sau pe cel sport.

2.Băutură

Este un cadou ce trebuie ales în funcție de gusturile celuilalt! În general, o sticlă de whisky sau cognac va fi bine primită. Dar poți oferi și vin, mai ales dacă acesta este vechi și are concentrația de alcool ridicată.

3.Cămașă albă

Deși cămășile negre sunt asociate în mintea multor bărbați cu evenimente nefericite, se știe faptul că una albă este potrivită în majoritatea situațiilor. Alege un model cu imprimeu uni, de tip office sau Oxford! Vrei ceva mai deosebit? Caută cămăși de in pentru bărbați, deoarece un asemenea model iese în evidență și lasă pielea să respire mai bine decât una din bumbac.

4.Cană personalizată

Cadourile personalizate sunt pentru bărbații care au diverse pasiuni! Spre exemplu, dacă știi că lui îi place să citească, oferă-i o cană cu numele unei cărți sau cu un desen ce are legătură cu literatura. Iar dacă îi plac filmele, dă-i una pe care să fie personajul lui favorit și un citat al acestuia.

5.Baterie externă

Dacă ai un smartphone performant și petreci mult timp pe acesta, în mod sigur știi cât de repede se poate descărca. O baterie externă însă ajută pe oricine să treacă peste această situație, fără să fie nevoie de acces la o priză. În plus, este mică și poate fi transportată ușor, ceea ce o face cadoul perfect pentru cei care ascultă muzică sau umblă pe device toată ziua.

6.Smartwatch

Acesta poate monitoriza numărul de pași parcurși, caloriile arse, pulsul și somnul! Astfel, se va ști mai bine cât sport este făcut și care sunt rezultatele. În plus, modelele scumpe sunt utile și pentru alte activități, deoarece se comportă exact ca un telefon. Deși prețul pentru un asemenea cadou va fi ridicat, în mod sigur te va ajuta să lași o impresie plăcută.

Cum să alegi cadoul în funcție de situație?

Un cadou pentru bărbați nu trebuie neapărat să aibă legătură cu stilul vestimentar sau tehnologia. Însă este bine să iei în calcul personalitatea celui care îl va primi și vârstă pe care o are. Ținând cont de aceste criterii, vei lua decizia corectă!