Ce trebuie să știi dacă vrei să pariezi online

27 Oct 2021
Ce trebuie să știi dacă vrei să pariezi online

Sportul este o activitate fizică dar poate fi și o sursă de divertisment pentru milioane de spectatori și telespectatori. Activitățile fizice nu ne hrănesc doar trupul, mintea și ochii, ci reprezintă și baza unei alte forme de distracție, la fel de populară: pariurile sportive. Industria bettingului a fost dintotdeauna una lucrativă, dar apariția agențiilor online a dus-o la alt nivel. Astăzi, oricine are un telefon mobil cu acces la internet poate paria pe evenimente sportive de pe tot mapamondul. Accesibilitatea și multitudinea de opțiuni de pariere din mediul online atrag continuu pariori noi. Dacă și tu faci parte dintre ei sau dacă ești deja client al agențiilor de pe internet, trebuie să cunoști anumite informații esențiale despre bettingul online.

Ce trebuie să faci dacă vrei să pariezi

Pentru a paria online, trebuie să-ți deschizi un cont pe site-ul unei agenții. Poți face asta doar dacă ai 18 ani. Apoi, trebuie să completezi, tot electronic, un formular cu diferite date personale, printre care și CNP-ul. Oferă numai informații reale, pentru că trebuie să le validezi în maximum 90 de zile de la înscriere sau 30 de la prima depunere. Dacă nu faci asta sau înscrii date false, contul ți se închide și banii din acesta se duc în vistieria statului.

Cum depui și retragi bani

Pentru a paria online există numeroase posibilități de plată:

  • transferul bancar;
  • portofele online, ca Skrill sau Neteller;
  • cardul bancar;
  • cartelă preplătită Paysafecard;
  • agențiile stradale.

După ce ai câștigat, poți retrage bani prin transfer bancar, card, portofel online sau la un sediu fizic al casei de pariuri. 

Cum pariezi

Cele mai multe site-uri de pariuri online au interfețe prietenoase și intuitive, astfel că toți utilizatorii învață rapid să plaseze beturi. Poți profita, de asemenea, de modalitățile de stimulare ale caselor de pariuri, cum sunt bonusurile Superbet. Recompensele de acest tip suplimentează bugetul de pariuri cu anumite costuri care intră în răspunderea ta. Acestea pot ține de suma depusă, de condițiile de rulaj, de tipul de pariuri și de alte reguli pe care le regăsești în regulamentul agenției online. 

Care este atitudinea corectă față de pariurile online

Pariurile online sunt o formă de distracție, nu un mod de a câștiga bani. De aceea, trebuie să joci responsabil. Nu cheltui bani destinați unor nevoi de bază sau altor activități la pariuri. Dacă simți că pierzi controlul, cere ajutorul apropiaților sau al unor persoane ori instituții specializate în tratarea adicțiilor. Chiar dacă te simți inspirat sau ai câștigat în ultima perioadă, nu exagera, fiindcă norocul se poate transforma oricând în ghinion. 

Pariurile sportive reprezintă un mod plăcut de a îmbina pasiunea pentru sport și pe cea pentru pronosticuri. Când pariezi online, totul decurge rapid și ușor, astfel că te poți relaxa pe deplin.