Ce oferă în plus pariurile pe sporturi virtuale față de celelalte variante de pariere?

03 Aug 2020
Ce oferă în plus pariurile pe sporturi virtuale față de celelalte variante de pariere?

Chiar dacă prima parte a anului nu le-a oferit pariorilor extrem de multe alternative, ca urmare a înghețării temporare a calendarului competițional, aceștia au avut la îndemână alternative cât se poate de interesante. Site-urile de profil s-au adaptat rapid crizei generate de virusul COVID-19, oferind soluții independente de desfășurare a evenimentelor reale din sport. 

 

Mai exact, platforme online au promovat în toată această perioadă de blocaje varianta pariurilor pe evenimente virtuale, idee primită cu extrem de mult entuziasm de pariori. Chiar dacă nu reprezintă o noutate pe această nișă, pariurile virtuale au susținut dorințele jucătorilor de a miza pe evenimente sportive, chiar și atunci când mai toate competițiile reale erau trecute (temporar) pe linie moartă. Iată ce oferă în plus această variantă de pariere, comparativ cu evenimentele clasice: 

Program non-stop de evenimente sportive 

Cei care vor să parieze pe evenimente sportive virtuale, se bucură de o agendă competițională derulată 24 de ore din 24. Jucătorii pot miza oricând doresc pe meciuri virtuale de tenis, fotbal, baschet, curse de ogari, curse de cai și speedway, comparativ cu situația în care pariază pe evenimente reale. Intri oricând dorești pe o platformă de pariuri online, click rapid pe secțiunea de “Pariuri Virtuale”, alegi evenimentul de care ești interesat și mizezi rapid pe el. Vezi acum care sunt pariurile virtuale ce încep în următoarele 10 minute: https://ro.betano.com/virtuals/!

Dinamică mult mai mare a întregului flux 

Spre deosebire de un meci real de fotbal (90 de minute +), unul virtual durează 3 minute. Nu doar că pariezi oricând dorești, pe întreaga perioadă a unei zile, dar afli și mult mai rapid soarta evenimentului sportiv pe care ai mizat. Iar același lucru se întâmplă în cazul oricărui sport virtual de care ești interesat: partide foarte scurte (până în 5 minute), însoțite de animații grafice uimitoare și cote asemănătoare celor pe care le întâlnești în pagina online cu pariuri pe evenimente reale a unui site de acest gen. 

Acces rapid, indiferent de terminalul utilizat

Sporturile virtuale rulează pe o interfață disponibilă atât pe PC, cât și pe device-uri mobile. Comparativ cu pariurile pe care erai nevoit să le realizezi în spațiul unei agenții stradale, evenimentele virtuale pot fi jucate rapid din orice loc dorești. Tot ce trebuie să faci este să intri chiar acum pe link-ul de mai sus, pentru a fi la curent cu următoarele pariuri pe meciuri virtuale, oferite astăzi de Betano! 

 

Testează acum pariurile pe evenimente sportive virtuale, pentru că poți descoperi o experiență unică de joc. Ai parte de cele mai tari surprize: timpi reduși pentru desfășurarea unui meci, animații grafice uimitoare, cote pe care nu le poți ignora și chiar comentarii în română, menite să aducă și mai multă autenticitate acestor evenimente!