Ce idei inedite de Black Friday gasesti anul acesta?

13 Nov 2019
Ce idei inedite de Black Friday  gasesti anul acesta?

Black Friday este un eveniment care a devenit o traditie si in tara noastra avand in vedere ca acesta se desfasoara cu succes in fiecare an, fiind de departe unul dintre cele mai asteptate de pe parcursul anului. Vinerea Neagra sau ziua reducerilor masive desi are o data fixa si anume 29 noiembrie, foarte multe magazine din tara noastra au anuntat ca vor da startul incepand cu data de 15 noiembrie, astfel incat clientii sa se poata bucura de reduceri importante la produsele preferate pentru o perioada mai lunga de timp. Pentru ca ofertele sa fie cat mai atractive si cat mai in beneficiul celor care cumpara, multe magazine online au cautat idei inedite prin care sa ii intampine pe clienti. Pentru ca ofertele de Black Friday sunt numeroase si am putea pierde zile in sir cautandu-le pe cele mai bune, am selectat pentru tine cateva dintre cele mai inedite idei de Black friday pe care le poti regasi de Black Friday 2019.

1. BJR-vacante.ro

Daca iubesti calatoriile si vrei sa profiti din plin de cele mai bune oferte la pachetele turistice, Bjr-Vacante.ro a pregatit pentru tine cateva oferte pe care nu le vei putea refuza. Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia si chiar Dubai reprezinta doar cateva destinatii inspre care vei putea calatorii cu reduceri ce pot ajunge chiar si pana la 50%. La Bjr-Vacante.ro, Black friday se va desfasura in perioada 18-24 noiembrie.

2. Bekid.ro

Unul dintre cele mai importante magazine online cu produse pentru copii si anume Bekid.ro, anunta ca va organiza Black Friday incepand cu data de 15 noiembrie, iar reducerile vor putea ajunge chiar si pana la 70% la produse precum: premergatoare, jucarii pentru copii, scaune auto, patuturi, tobogane, dar si la alte produse special concepute pentru cel mic.

3. TargetWeb.ro si Blugento.ro

O oferta speciala in acest an de Black Friday vine de la Targetweb.ro si Blugento care si-au unit fortele pentru a veni in sprijinul tuturor celor care doresc sa isi lanseze un business in ecomerce, astfel ca acestia se vor putea bucura de numeroase beneficii financiare si functionalitati suplimentare. Mai exact, TargetWeb ofera un Pachet PR sau advertoriale pe bloguri în valoare de €1000, la contractele semnate pe 12 luni. La celalalt capat, Blugento.ro ofera o reducere de 40% la orice abonament existent pentru primele 12 luni de activitate.

4. Quickshop.ro

O alta ofera inedita de Black Friday vine de aceasta data din partea celor de la Quickshop.ro care anunta ca vor incepe promotiile de Black Friday din data de 15 noiembrie si vor dura pana in 17 noiembrie, perioada in care clientii vor putea achizitiona centrale termice Ariston, Motan Viessmann, Ferroli, accesorii si gadgeturi pentru confort , dar si o serie de produse utile pentru instalarea centralelor termice, mentenanta si eficientizarea sistemelor de incalzire individuale, reducerile ajungand pana la 35%.

5. Eles.ro

Magazinul online Eles.ro vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de incaltaminte, imbracaminte si accesorii moderne si de calitate la care sunt asteptate reduceri ce variaza intre 10-30%. La Eles.ro, Black Friday se va desfasura in perioada 15-30 noiembrie.