Ce fel de încălţăminte poartă fetele cochete în acest sezon?

31 May 2021
Ce fel de încălţăminte poartă fetele cochete în acest sezon?

Frumoşi şi confortabili – acestea sunt două calităţi definitorii pentru modelele de încălţăminte de damă, calităţi pe baza cărora magazinul online La Fete Cochete îşi pregăteşte oferta în fiecare sezon. Deşi se aliniază tendinţelor modei, în momentul în care se propun modele de încălţăminte, confortul pe care acestea îl pot oferi este un criteriu important. Oferta magazinului online este diversificată şi generoasă ca volum, cuprinzând de la încălţăminte elegantă, la cea casual şi sport, în modele şi culori variate.

Tendinţele anului sunt în atenţia managementului magazinului online, motiv pentru care femeile mereu în pas cu moda au de unde să aleagă modele pentru acest sezon.

Cum arată încălţămintea de damă pentru această vară?

Tocurile şi platformele vorbesc despre aspect şi confort

Femeii moderne i se recomandă să aleagă sandale în modele unice pentru vară. Practic, sandalele şi pantofii de damă cu toc arhitectural sunt pe val! Pentru sezonul primăvară-vară, tocul arhitectural unghiular este recomandat de majoritatea designerilor.

Pe site-ul LafeteCochete.ro veţi găsi şi platformele potrivite pentru această vară, considerate ca fiind modele perfecte pentru femeile care s-au obișnuit cu un anumit nivel de confort asigurat de încălţămintea pe care o poartă. Cel mai bun aspect legat de această tendinţă constă în faptul că platformele pot fi purtate la fel de ușor cu o pereche de blugi și, de asemenea, cu o rochie de vară dintr-un material vaporos.

Nu în ultimul rând, legat de tocuri, în tendinţele din modă se poate observa că acelea mai puţin înalte sunt foarte apreciate. La tocurile mici există o fineţe şi o delicateţe care au fost destul de convingătoare, astfel încât să fie aduse în prim plan pe podiumurile de modă din întreaga lume.

Culorile şi printurile asigură o notă aparte încălţămintei

Paletele coloristice de pământ și culorile pastelate vor fi o alegere excelentă pentru garderoba sezonului cald. De asemenea, nuanțele de negru și cafeniu, vor fi alegeri bune. În acest sezon, designerii se concentrează asupra modelelor de încălţăminte în culori de negru, bronz și ciocolată. Culoarea principală este un verde de pădure foarte expresiv şi frumos.

Pe de altă parte, femeia modernă pune accent pe amprente distractive și jucăușe, inclusiv când în discuţie intră încălţămintea pe care o poartă. Prin urmare, printurile zebră sau crocodil, pot fi purtate până toamna. Cu tocuri arhitecturale și un astfel de imprimeu, pantofii de vară pot acoperi două tendințe majore ale acestui an.

Accesorizarea pantofilor asigură o doză de inedit încălţămintei

Lanțurile au revenit în atenţia reprezentantelor sexului frumos şi nu doar pentru bijuterii, ci şi pentru încălţăminte. Detaliile metalice de pe pantofi au fost omniprezente în toate prezentările de modă pentru acest sezon, putând fi accesorii deosebit de interesante, inclusiv pentru adidaşi.

Toate aceste tendinţe susţin necesitatea femei moderne de frumos şi confortabil. Fetele cochete au de unde să aleagă încălţămintea care respectă aceşti factori, în fond, având la dispoziţie un întreg magazin creat special pentru a le fi pe plac – LaFeteCochete.ro .