Ce băuturi cumpără românii pentru masa de Revelion din acest an?

15 Oct 2020
Ce băuturi cumpără românii pentru masa de Revelion din acest an?

Petrecerea de Anul Nou trebuie să fie una de care să-ți amintești mereu, așa că pe masa încărcată cu mâncăruri alese trebuie să ai și câteva băuturi alcoolice care să îmbogățească atmosfera. Dacă petrecerea de Revelion va avea loc la tine acasă, trebuie să te asiguri că vei avea tot ce ai nevoie pentru a fi o gazdă bună, iar dacă te decizi să pleci într-un loc închiriat alături de prietenii tăi, trebuie să știi ce băuturi va cuprinde lista ta de cumpărături, astfel încât să mulțumești toate gusturile.

Echipa ALcool Discount vine în ajutorul tău și îți vom prezenta o listă cu băuturi care nu trebuie să lipsească de la petrecerea de Revelion.

Șampania – cea mai importantă băutură de la Revelion

Șampania este cea mai importantă și nelipsită băutură de la petrecerea de Anul Nou, ce nu se servește mai devreme de miezul nopții. De altfel, consumul de șampanie la începerea noului an a devenit o tradiție în aproape toată lumea. Achiziționează din timp o sticlă de șampanie sau mai multe, numărul îl stabilești în funcție de numărul participanților de la petrecere.

Îți recomandăm o șampanie exclusivistă care să se potrivească pentru o seară specială cum estea cea a Revelionului, precum Dom Pérignon Champagne, Moët & Chandon Rosé Impérial Champagne sau Veuve Clicquot Ice Jacket Champagne.

Vin de calitate

O altă băutură alcoolică nelipsită de pe masa de Revelion este vinul. Acesta întreține perfect atmosfera, iar din acest motiv sortimentul ales trebuie să fie unul de calitate. De asemenea, ține cont și de felurile de mâncare pe care le-ai pregătite: pentru pește este indicat vinul alb, pentru friptura de porc și vită vinul roșu, iar pentru aperitive, fructe de mare și deserturi este indicat vinul rose.

În ceea ce privește vinul alb, îți recomandăm Feteasca Alba-Chardonnay pentru aroma bogată de anason împletită cu flori de iasomie. Cabernet Sauvignon Purcari Stefan Voda este un vin roșu excelent pentru seara de Anul Nou, iar Vin roze demisec Muse Night Recas este o băutură cu un buchet aromatic divers în care se resimt aromele fructelor roșii împletite cu note de trandafir.

Băuturile tradiționale

Băuturile tradiționale sunt un must-have pentru masa de Revelion.  Țuica, vișinata, afinata sau pălinca sunt băuturi emblematice pentru fiecare regiune a țării. Dacă în gașca ta ai prieteni din zone diferite ale țări, pe masa de Anul Nou puteți îmbina mai multe tradiții și gusturi prin prezența acestor băuturi tradiționale.

Cocktailuri

Alegerea unor cocktailuri pentru masa de Revelion reprezintă o adevărată surpriză pentru invitați. În această seară, petrecerea se termină odată cu apariția zorilor, așa că poți prepara cocktailuri pe bază de whisky, vodka, gin sau coniac. Pe Alcool Discount găsești o selecție amănunțită a fiecărui sortiment de băuturi în care vei regăsi băuturi precum: Whisky Bourbon Jim Beam, Coniac Courvoisier Vsop,Vodca Fuck Off Black și Gin Gordon’s Pink Dry

Pe lângă aceste băuturi mai ai nevoie și de apă și  sucuri naturale și carbogazoase. Pentru a avea o petrecere de Revelion reușită, ține cont de lista de băuturi pe care o pregătești de acasă pentru a te asigura că nu îți va lipsi nimic. Dacă vrei să te bucuri de băuturi speciale, calitative și originale intră pe Alcool-Discount.ro și comandă exact ce ai nevoie.