Câteva idei pentru a îți impresionează-ți partenera cu un cadou inedit!

23 Nov 2020
Câteva idei pentru a îți impresionează-ți partenera cu un cadou inedit!

Vine ziua ei de naștere și încă nu ai găsit cadoul perfect? Urmează ziua aniversării voastre și încă nu te-ai hotărât? Ai epuizat toate ideile inspirate, iar acum te gândești să nu faci vreo gafă. Știi cât de mult contează un cadou ales cu grijă și iubire. Ieși din tipare, mizează pe originalitate și sigur nu vei da greș. 

Iată câteva idei de cadouri inedite pentru ea:  

  1. Un animal de companie – Un cadou potrivit dacă este o fire sensibilă, care suspină de fiecare dată când vede un cățeluș abandonat sau o pisicuță neajutorată. Alege un animal de talie mică pe care îl puteți ține în casă. Ia în considerare dacă programul îi permite să se ocupe de el. 
  2. O cină romantică pe malul lacului Snagov – Pregătește o seară în doi în care să vă redescoperiți. Arată-i că încă ești atent și că tot ce îți dorești e să îți petreci timp alături de ea. Pentru un plus de originalitate, poți găti chiar tu. Cu siguranță va aprecia efortul și implicarea. 
  3. O plimbare cu o mașină de epocă –  Ai grijă să pregătești și o costumație care să se potrivească ocaziei. Cumpără-i o rochie în care să se simtă regește și dați un tur de oraș. 
  4. Obiecte de artă vechi – Dacă iubește parfumul vechi al obiectelor de artă, poți alege fie un tablou ori antichități din ceramică sau lemn. Fiecare poartă o poveste unică. 

Poți alege, de asemenea, idei de cadou cuplu de care să vă bucurați amândoi: 

  1. O drumeție montană – Nimic nu se compară cu aerul curat de la munte și frumusețea aparte a peisajelor. Alege o cabană izolată. Renunțați la tehnologie și uitați de grijile cotidiene pentru câteva zile.
  2. Un tur al orașelor din România –Vremurile de astăzi reprezintă un prilej de a descoperi misterele ascunse ale României. 
  3. O sesiune de terapie pentru cuplu sau câteva ore de relaxare la un salon de înfrumusețare – Întărește legătura dintre voi. Zilele obositoare de muncă, stresul acumulat și micile certuri vor dispărea. Acordați-vă câteva ore de relaxare totală. 

Cadourile oferite din inimă vor fi cele mai apreciate. Escapadele romantice îți vor oferi ocazia de a petrece timp prețios împreună cu partenera ta. Totodată, cadourile personalizate vor da impresia că ești atent la detalii.