Cat castigi cu adevarat din videochat

27 Sep 2021
Cat castigi cu adevarat din videochat

Orice femeie care se gandeste sa aplice pentru o cariera de model intr-un studio videochat Bucuresti o poate face, fara a fi nevoie de experienta in domeniu sau alte aptitudini speciale. Varsta minima de 18 ani, ambitia, seriozitatea si o buna comunicare sunt tot ce are nevoie pentru a reusi ca model videochat de succes.

Castigurile unui model depind de trainingul de care are parte, de imaginea acesteia online, de sistemul de lucru si de orele petrecute online. Bani din videochat se pot face. Cu conditia ca studioul sa sustina intr-adevar modelul. Pentru castiguri garantate inca de la inceput si pentru colaborari fructoase cu site-urile de videochat, un model are nevoie de servicii profesionale de infrumusetare, sedinte foto/video profesionale pentru site-urile pe care lucreaza, aparatura profesionala si decoruri de lux.

Printre putinele studiouri de videochat din capitala care armonizeaza toate aceste elemente ce produc, in cel mai scurt timp, castiguri financiare uimitoare, se numara Dolls Studio, situat in zona centrala a Bucurestiului, foarte aproape de Piata Unirii si de Piata Universitatii, dotat cu camere elegante si luxoase, aparatura ultra performanta, calculatoare si camere web de ultima generatie, unde castigurile minime lunare se situeaza intre 1000$ si 5000$.

Videochat Bucuresti cu beneficii reale

Si tu te gandesti sa incepi o cariera in videochat? Stim, toate studiourile de videochat promit castiguri fabuloase, insa putine si reusesc sa le ofere. Insa la Dolls Studio chiar poti ajunge la incasari foarte mari! Stiai ca este singurul studio din tara care iti poate oferi un comision progresiv pana la 80% din castiguri?

Ca model incepator, castigurile tale se pot limita la 50$ si 250$ zilnic, insa, odata cu terminarea perioadei de training, incasarile pot ajunge la 100$ – 1000$ in fiecare zi, in functie de implicarea ta. Iar dupa acomodarea in cadrul studioului, poti atinge sume de 5000$ lunar. Limita de castig nu exista! Totul depinde de tine si de interesul de care dai dovada.

Programul este structurat in 2 ture, pauza de masa este de 1 ora pe zi, iar liberele saptamanale sunt in numar de 2, alese in functie de dorinta si necesitate. Primesti si bonusuri  – Target Bonus, Bonus Vechime, Bonus New Model, Bonus Recomandare Model Nou, Bonus Highest Earner, Bonusuri Extra cu premii atractive – suport in efectuarea de proceduri estetice, ca de altfel, posibilitatea de a participa la team building-uri periodice si de a-ti planifica cele mai spectaculoase vacante exotice. Nu lipsesc, bineinteles, sesiunile de shopping si abonamentele la cele mai renumite saloane de infrumusetare.

 

Minimum 8 ore pe zi, pentru castiguri garantate

Intr-adevar, jobul de model videochat Bucuresti te ajuta sa castigi foarte multi bani, fiind chiar indicat sa alegi plata prin procent fata de salariu. Insa, indiferent ca esti un model incepator sau unul de top, orele din tura de lucru iti vor aduce castiguri substantiale in timp. Poti lucra si 5 zile pe saptamana, in care poti avea incasari medii de 20$/ora. La un calcul simplu (20$/ora in 5 ore de munca), asta ar insemna 100$/zi. La suma castigata se adauga si bonusurile pentru targetul atins.

Pe de alta parte, cele 8 ore pe zi in tura de lucru, iti pot aduce in prima luna, chiar si ca model fara experienta, incasari de pana la 2000$ – 5000$ lunar, pe care ii primesti indiferent de performantele tale, si la care se adauga si alte sume, in functie de cat de apreciata vei fi in randul membrilor.