Case Tunari, o referinţă pe piaţa imobiliară în nordul capitalei

31 Dec 2020
Case Tunari, o referinţă pe piaţa imobiliară în nordul capitalei

Pandemia a modificat percepția românilor asupra locuinței ideale. Deşi mulți cochetau cu ansamblurile rezidențiale din apropierea  Bucureştiului, pentru mai mult spațiu, situația sanitară actuală i-a determinat să acționeze.

Achiziția unei case aproape de capitală a devenit soluția preferată. Pentru că achiziția unei case este o treabă serioasă, ne-am propus să analizăm, tendințele pentru sfârşitul anului şi previziunile pentru 2021. Vom acorda atenție ansamblurilor rezidenţiale din Tunari pentru a descoperi avantajele de care se bucură rezidenții care au ales să locuiască aici.

Tendințe  imobiliare în 2020-2021

Conform Institutului Național de Statistică volumul lucrărilor în construcție, în zona de nord a Bucureştiului,  a crescut în luna octombrie cu 18% față de aceeași perioadă  anului trecut, având la bază şi cererea solidă a tinerelor familii.

Specialiştii au observat, un interes crescut pentru locuințe rezidențiale spaţioase, bine compartimentate, cu locuri de parcare şi curți interioare. Sunt preferate casele cu suprafețe peste 100mp utili, precum case Tunari. În 2020 românii au ales case cu terase, grădini şi curţi. Perioada petrecută la domiciliu și-a pus amprenta puternic asupra comportamentului de cumpărare a locuinţelor.

Ansambluri rezidenţiale de case Tunari

În cartierele de case Tunari, proiectele inițiate de dezvoltatori sunt concepute să îmbunătăţească calitatea vieţii locuitorilor, asigurând intimitate. Sunt poziţionate inteligent, cu acces rapid către centrele comerciale, parcuri, locuri de joacă, școli, grădiniţe, centre de relaxare.

Ansamblurile imobiliare de case Tunari sunt realizate prin colaborarea strânsă a arhitecţilor, a proiectanților şi a peisagiştilor, fapt ce  asigură unitate vizuală.

Avantajele locuinţelor rezidenţiale din Tunari

Casele noi au dotări pentru un mod de viaţă modern. Locuințele noi, sunt bine gândite şi calitatea materialelor utilizate face diferenţa. Locuințele din Tunari au acces la utilităţi: apă, canalizare, electricitate, gaze, iar instalațiile sunt inteligent proiectate.

Siguranța locurilor de parcare este un alt aspect, de care locuitorii cartierelor vor beneficia. Dacă în oraş parcarea mașinii este o provocare, în cartierele noi din Tunari, fiecare locuință are propriile locuri de parcare.

Cei ce aleg soluțiile rezidențiale de case Tunari sunt liniştiţi când vine vorba de siguranța personală. În aceste cartiere te vei bucura de vecini de calitate, cartierul are supraveghere video, uneori şi pază care se ocupă de securitatea ansamblului.

Click4home – partenerii care te aduc mai aproape de locuinţa care ţi se potriveşte

Dacă ai hotărât ca proiectul case Tunari este soluţia potrivită pentru tine, este timpul să acţionezi. Primul pas este să intri pe click4home.ro, analizezi propunerile şi contactezi specialiştii. Echipa Click4home te ajută să descoperi beneficiile fiecărei locuințe şi să organizeze vizionările pentru casa care ţi se potriveşte. Poţi consulta randările şi tururile virtuale ale cartierelor, înainte de a te decide.

De asemenea, la Click4home ai recomandări de încredere pentru designeri de interior şi furnizori de servicii care transformă visele în realitate. O casă nouă, spațioasă,  situată într-o zonă accesibilă, sigură este modalitatea de a furniza familiei un ambient stabil, sigur, sănătos pentru dezvoltare.