Care sunt stațiunile balneare europene preferate de modelele videochat în 2021?

Ești o împătimită a călătoriilor și vrei să te relaxezi după perioade încărcate de muncă? Concediul este ocazia perfectă să petreci vacanțe de vis în destinații moderne, unde să scapi de griji și să-ți îmbunătățești starea de spirit, pentru a reveni în formă în fața camerelor.

 

Alege un resort spa din Europa, pentru a îmbina pasiunea ta de a descoperi locuri noi cu dorința de relaxare fără limite. Poți vizita orașe interesante, cu locuri pline de farmec și istorie, având, de asemenea, posibilitatea de a petrece zile întregi făcând diverse tratamente pentru sănătatea pielii și a întregului organism.

 

Iată care sunt cele mai populare trei resorturi spa din Europa, unde multe modele videochat își petrec vacanța!

Bordeaux

 

Bordeaux este renumit în rândul celor care preferă vacanțele în resorturi spa. Aici se află atât centre spa, cât și hammamuri și centre de balneoterapie. Nu-ți lipsește nimic pentru un concediu relaxant. Pe lângă centrele speciale, poți chiar să ai servicii de spa la hotelul la care ești cazată, pentru că multe oferă această opțiune.

 

În preajma orașului de află Sources de Caudalie, un pionier în domeniul vinoterapiei. Acolo poți să te destinzi făcând baie în struguri sau în vin roșu ori printr-un masaj cu ulei din semințe de struguri.

 

Biarritz

 

Biarritz este un loc cu tradiție în domeniul spa, dar este renumit și pentru serviciile de surf. Stațiunea balneară de aici se remarcă prin eleganță și peisajul oceanic deosebit de lângă. Astfel, ai oceanul la dispoziție pentru relaxare și îngriire.

 

În oraș găsești, de asemenea, numeroase hoteluri cu servicii de spa și centre speciale, cu diverse facilități (pentru o zi întreagă sau doar pentru jumătate de zi, pentru familii sau cupluri etc.).

 

Saint-Malo

 

În Bretagne se află unele dintre cele mai bune resorturi de spa din Franța și chiar din Europa, asta pentru că aici au apărut pentru prima dată centrele de relaxare.

 

În Saint-Malo, ai parte de condițiile perfecte pentru un concediu relaxant. Găsești renumitele Thermes Marins de Saint Malo, cu servicii ce includ programe de îngrijire corporală, ședințe de yoga și de meditație și pachete speciale pentru persoanele care țin dietă.

 

Și orașul în sine merită să fie vizitat în pauza dintre ședințele de masaj. Poți admira clădirile istorice ale orașului aflat în centrul Coastei de Smarald și poți sta pe plaja Sillon, una dintre cele mai renumite din Franța.

 

Dacă citești articolul și nu ești model, dar te tentează să-ți începi cariera, angajează-te în domeniul videochat, de exemplu la RichGirls-Studio.ro și explorează și tu aceste destinații de vis!

 

Așadar, poți avea parte de concediul perfect care să te umple de energie după perioade stresante și care să te ajute să revii cât mai binedispusă și dornică de muncă. Fă-ți bagajele!

 

Sursa foto: Pixabay.com