Care este cel mai eficient aparat dentar?

18 Feb 2021
Care este cel mai eficient aparat dentar?

Îți imaginai vreodată că a purta un aparat dentar poate deveni o plăcere? Tehnicile moderne dezvoltate în domeniul stomatologic sunt răspunzătoare pentru un astfel de avantaj. Aparatul dentar Invisalign este o invenție care te poate scuti de toate problemele pe care le întâmpinai cu alternativele clasice. Poate deveni, de asemenea, soluția eficientă pentru copiii și adolescenții atât de reticenți la o asemenea metodă de îndreptare a dinților. Din punctul de vedere al unuia dintre cele mai căutate aspecte – preț aparat dentar invisalign –  acest tratament stomatologic are un preț similar cu alte tipuri de aparate dentare, însă oferă pacienților:

  1. Dispariția complexelor estetice – Probabil că te gândeai serios la felul în care vor reacționa oamenii atunci când vor observa că porți aparat dentar. Îți imaginai că nu vei mai arăta la fel și parcă nici nu erai convins/ă de rezultatele pe care le poate avea. Aparatul dentar invisalign este complet transparent și nu te poate împiedica să te simți bine în pielea ta.
  2. Dispariția restricțiilor alimentare – În cazul aparatelor clasice, erai nevoit/ă să adopți un stil de viață care să excludă anumite alimente. O astfel de situație nu se mai poate aplica în cazul aparatului invisalign pentru că este detașabil. Îl poți îndepărta ori de câte ori te bucuri de o masă copioasă. Datorită flexibilității ridicate pe care o prezintă va elimina orice urmă de durere.

Pacient fericit la finalizarea tratamentului, cu dinți îndreptați și zâmbet până la urechi. Invisalign este o alegere foarte bună oricand, pentru oricine!, mărturisește dr. Alexandra Mircea.

  1. Fără scepticism în ceea ce privește rezultatul final – Dacă apelezi la un aparat clasic, gândurile despre cum vor arăta dinții după încheierea tratamentului sunt inevitabile.  Se pot manifesta adesea îndoieli sau nesiguranțe. Însă, în cazul aparatului Invisalign, doctorul stomatolog poate proiecta forma pe care o vor avea dinții tăi după ce vei îndepărta aparatul.

Îngrijorările în ceea ce privește dinții strâmbi sunt adesea însoțite de nemulțumirile unei culori dentare necorespunzătoare. Albirea dentară sau fațetele dentare sunt o soluție eficientă pentru a rezolva astfel de probleme. Înainte de toate, programează-ți o consultație la medicul stomatolog cu care vei stabili tratamentul eficient. Vei afla și cât costă fațetele dentare sau orice alt tip de intervenție, în funcție de materialele și tehnica folosite.

Alege serviciile de ultimă generație pentru cele mai bune experiențe în cabinetul stomatologic!