Cadoul perfect, în funcție de zodie

05 Mar 2020
Cadoul perfect, în funcție de zodie

Tuturor ne place să primim cadouri, mai ales dacă acestea sunt pe placul nostrum. De aceea, este cu atât mai dificil atunci când vine vorba să oferim, la rândul nostru, mici atenții către ceilalți, pentru că am vrea de fiecare dată să găsim cadoul perfect.

Dacă îi dumneavoastră v-ați aflat, și nu o dată în această situație, încercăm să vă venim în ajutor cu mici sugestii, care depind și de… zodia destinatarului darului.

Berbec

Atunci când vine vorba de nativul din zodia Berbec, cel mai bine este să nu faceți economii. Berbecii adoră cadourile scumpe, așa că alegeți calitate, în loc de cantitate în ceea ce-i privește. Dacă îi oferiți cosmetice, atunci alegeți unele de ”fițe” și nu veți da greș.

Taur

Taurul este la mare concurență cu Berbecul atunci când vine vorba de pretenții și accent pe calitate. Și aici alegerea cadoului perfect este o adevărată provocare, dar rețineți că nativii acestei zodii adoră să fie surprinși. Un parfum fin, o bijuterie, o eșarfă de calitate sunt cadourile cu care nu aveți cum să dați greș. Un mic sfat: nu le oferiți bani, urăsc asta!

Gemeni

Mult mai practic, un Geamăn nu va refuza niciodată un cadou util, chiar de uz casnic. Spre deosebire de nativii de mai sus, Gemenii nu apreciază cadourile scumpe, pe care le consideră a fi o risipă prea mare de bani. Lenjerie de pat, un robot de bucătărie bun, sau ceva prin zonă sunt cadouri ideale pentru reprezentanții tipici ai acestei zodii.

Rac

Indiferent care este cadoul pe care îl primește, nativul Rac îl va aprecia deoarece persoana care i l-a oferit a petrecut timp să-l caute. Dacă însă nu doriți să dați greș, atunci mergeți mai bine pe cadouri de suflet.

Leu

Nativul Leu adoră să primească daruri, însă dacă doriți să-l impresionați, cel mai bine este să alegeți un cadou unic, ceva extrem de rar, și despre care puțini oameni – spre deloc chiar, se pot lăuda că îl dețin. Cel mai indicat cadou în cazul lor este ceva handmade.

Fecioară

Aici lucrurile devin chiar complicate, pentru că toată lumea știe că Fecioarele sunt extrem de organizate și pragmatic. Cel mai probabil, o Fecioară îți va spune direct ce cadou își dorește, iar dacă nu, atunci alegeți cadouri clasice.

Balanță

Dacă nu vă doriți să îi citiți dezamăgirea pe chip, atunci unei Balanțe trebuie să-i oferiți cadouri de firmă. Atenție însă: lucrurile ”sclipicioase”, chiar dacă sunt de la firma X sau Y nu-i sunt pe plac. Un ceas de firmă, o cutie frumoasă în care să-și țină bijuteriile sunt doar câteva sugestii.

Scorpion

Scorpionii sunt considerați a fi senzualii zodiacului. De aceea, dacă persoana vă este apropiată, puteți fi ceva mai îndrăzneți și să treceți pragul unui sex-shop și de aici să alegeți ceva pentru ea, fără a sări calul însă. Veți rămâne suprins când vă va cere adresa acelui sex-shop, pentru a-și mai cumpăra unele produse menite să-i facă viața intimă ceva mai picantă.

Săgetător

Aici vorbim din nou de o zodie conservatoare, așa că niște cadouri tradiționale vor fi apreciate la adevărata lor valoare.

Capricorn

Capricornii preferă mai mult să dăruiască, dar dacă sunt puși în situația de a primi daruri, atunci nu refuză niciodată articole vestimentare.

Vărsător

Dacă vă doriți să mergeți la sigur, atunci niște lucruri de firmă sunt ideale pentru un Vărsător.

Pești

Cadourile de suflet sunt adorate de Pești. O cană personalizată, un CD cu formația pe care o adoră, sau chiar ceva creat de dumneavoastră sunt cadouri cu care nu puteți da greș.