Cabinet Stomatologic Dentia din Iași ridică standardele în medicina dentară

28 Jul 2021
Cabinet Stomatologic Dentia din Iași ridică standardele în medicina dentară

Ai nevoie să faci un bilanț dentar sau de anumite tratamente dentare în Iași? Poți beneficia de standarde înalte dacă optezi pentru cabinetul stomatologic Dentia. Un cabinet stomatologic dedicat sănătății dentare în special.

Visezi să ai și tu dinți albi și sănătoși? Un zâmbet perfect și natural? Zâmbetul este extrem de important deoarece este capabil să destindă atmosfera, să ne facă mai atrăgători și îi bucură pe cei aflați în jurul nostru. Fiecare are nevoie să se simtă bine în pielea sa, este un lucru absolut normal. O dantură sănătoasă și estetică este o dorință legitimă. Dentia crede cu tărie în prevenție deoarece, chiar dacă bugetul fiecăruia dintre noi este important, sănătatea este întotdeauna mai importantă, ar trebui pusă pe primul loc. Un cabinet care îți pune la dispoziție cele mai recente soluții tehnice, adoptând o abordare globală și preventivă a îngrijirilor dentare.

Zâmbetul tău joacă un rol major în imaginea pe care vrei să le-o transmiți celorlalți. Este un element al seducției prin excelență. Un zâmbet frumos te ajută să ai mai multă încredere în tine și să fii împlinit atât din punct de vedere personal cât și profesional. Un cabinet stomatologic cum este Dentia propune diferite soluții pentru albirea dinților dar și numeroase soluții de implantologie.

Un cabinet stomatologic are menirea de a fi la dispoziția tuturor pacienților cu suferințe dentare și să le propună cele mai potrivite soluții. A avea o dantură frumoasă este o dorință legitimă a fiecăruia dintre noi pentru a redobândi încrederea în sine însă, este, în egală măsură o veritabilă investiție pentru viitor.

Tehnologia în serviciul tratamentelor dentare

Cabinetul stomatologic Dentia este echipat cu cea mai nouă aparatură. Blocurile operatorii sunt dezinfectate în întregime conform normelor de igienă. Cu ajutorul acestei aparaturi, specialiștii pot practica ansamblul îngrijirilor buco-dentare precum:

  • Tratamentul cariilor și abceselor;
  • Detartraje;
  • Extracție și devitalizare;
  • Implanturi dentare;
  • Aparate dentare;

Angajamentele pe care cabinetul stomatologic Dentia și le ia ar putea fi rezumate în următoarele cuvinte:

Profesionalism. Dentia este un cabinet stomatologic care ridică standardele în medicina dentară, care răspunde la criterii de selecție stricte atât în privința personalului cât și a materialelor utilizate. Fiecare medic stomatolog este calificat și dă dovadă de profesionalism indiferent de problema întâlnită.

Inovație. Preocupat de a-și îmbutăți în mod constant serviciile, cabinetul Dentia folosește cele mai recente tehnologii dentare precum și un material de calitate premium.

Atenție. Deoarece bunăstarea pacienților este principala preocupare a clinicii Dentia, echipa medicală și administrativă este formată din în ideea respectului pacienților. Un cabinet care pune accentul pe personalizarea serviciilor, în funcție de fiecare pacient în parte.

Calm. Medicii stomatologi ai cabinetului îți vor explica tratamentul necesar pas cu pas. Cadrul în care se desfășoară tratamentele a fost special gândit pentru un confort sporit al pacientului, pentru a-i asiura acestuia calmul pe întreaga durată a operațiunii.

Simplitate. Medicii stomatologi le explică pacienților tratamentele pe înțelesul lor.

Indiferent de starea de sănătate, de patologie, de clasa socială, bărbați, femei, adolescenți sau copii sunt bineveniți la clinica stomatologică Dentia.