Bucură-te de avantajele unei închirieri auto sigure oferite de EvoGo!

27 Oct 2021
Bucură-te de avantajele unei închirieri auto sigure oferite de EvoGo!

 

Ce îți dorești de la un serviciu modern de închirieri auto? Probabil îți dorești să fie accesibil, să aibă un preț corect și să îți confere libertate de mișcare. Acestea și multe alte beneficii le poți întâlni la EvoGo. Suntem o companie ce oferă conducătorilor auto o alternativă eficientă și sigură de deplasare în București și în provincie. Serviciile noastre sunt oferite atât persoanelor fizice, cât și companiilor care doresc să închirieze automobile pe diferite perioade de timp.

Află care sunt avantajele serviciului rent a car oferit de EvoGo!

 

Noi îți oferim o modalitate simplă și accesibilă de închirieri auto. Eliminăm costurile suplimentare aferente unui proprietar de autoturism, cum sunt: ITP-ul, impozitul, taxele de drum, cheltuielile de service, asigurarea RCA sau CASCO. Toate aceste cheltuieli sunt incluse în taxa zilnică percepută pentru închirierea auto pe termen lung sau leasing operational, ideală pentru firme și companii ce doresc să-și mărească flota auto.

Închirierea pe termen lung aduce și avantaje în reducerea tarifului zilnic calculat pentru perioada închirierii, sau reduceri atunci când închiriezi în mod repetat de la noi.

Indiferent dacă vrei să închiriezi pe termen lung sau scurt, ai posibilitatea să preiei și să predai mașina aleasă de oriunde dorești din București, inclusiv la Aeroportul Otopeni. Îți oferim o flotă de autovehicule moderne, sigure și bine întreținute.

Modelele provin de la producători auto de renume și fac parte din mai multe clase. Poți opta pentru automobile compacte, ideale pentru traficul urban, pentru SUV-uri impunătoare, van-uri încăpătoare sau limuzine elegante.

Avantajele care ne recomandă sunt:

  • Flexibilitate în preluarea și predarea mașinilor
  • Flotă auto diversificată
  • Asistență tehnică inclusă
  • Service garantat
  • Plin de carburant
  • Vehicul la schimb dacă apar probleme
  • Modalități de plată diversificate

Optează pentru un serviciu de închirieri auto rapid și adaptat cerințelor tale!

 

Atunci când dorești să închiriezi o mașină vrei ca procesul să fie cât mai confortabil și rapid. Intră pe site-ul EvoGo și fă-ți o rezervare fără avans, la un model auto preferat de tine. Alege perioada dorită și poți prelua mașina de la aeroport sau de la o locație stabilită de comun acord. Ne dorim ca experiența condusului să fie confortabilă și sigură.  Îți stăm la dispoziție non-stop cu servicii rent a car Bucuresti de calitate la cel mai bun preț.

 

Vei beneficia de experiența la volan fără grija mentenanței mașinii sau a altor costuri suplimentare. Fie că închiriezi pentru a te bucura de vacanță și timp liber, sau ești în interes de serviciu, îți arătăm că închiriatul auto este o alternativă eficientă și plăcută de a beneficia de libertate de mișcare. Alege modelul preferat și bucură-te de o experiență a condusului, la standarde europene, oferită de EvoGo!