Blazeit.ro – Articole informative şi produse despre arta fumatului

08 Mar 2021
Blazeit.ro – Articole informative şi produse despre arta fumatului

Fumatul nu este doar o pasiune este o artă! Un obicei social care contribuie la realizarea de conexiuni între oameni, între persoane. Practic se poate spune că multe prietenii se leagă în jurul unei ceşti de cafea şi a unei ţigarete.

Blazeit.ro este partenerul care dă o nouă față obiceiului de a fuma, poate transforma fumatul într-o activitate personalizată, mai plăcută, mai intensă, mai captivantă. În paginile www.blazeit.ro poţi descoperi o varietate mare de accesorii pentru fumat, dacă te numeri printre  tradiţionalii care preferă simplitatea poți analiza scrumierele şi brichetele cu inscripţii amuzante. Dacă-ţi doreşti să descoperi o altă față a tabacului aici găseşti accesoriile ce vor personaliza  acest obicei.

Accesorii pentru rulat

Accesoriile clasice pentru rulat sunt foițele, filtrele, grinderele, totuşi dacă ne gândim că avem şi tutun mai putem pune pe lista borsete pentru depozitarea tutunului. Despre acestea vom vorbi în rândurile următoare.

Filtrele pentru ţigarete

Filtrele pentru ţigarete pot fi achiziţionate din magazinele de specialitate, de preferat, de la parteneri de încredere. Sunt acele componente care rețin o mare parte din substanţele toxice permiţându-ţi să te bucuri de obiceiul pe care îl iubești fără a inhala şi toxinele nocive pentru organism. De curând în magazinele de tabac au apărut şi filtre cu carbon activ ce au proprietatea de a reține o cantitate foarte mare de toxinele ce în alt fel ar pătrunde în organism. Avantajele filtrelor pentru ţigarete sunt deja cunoscute, în primul rând reduc componentele chimice nocive, în al doilea rând permit realizarea obiceiului preferat fără a resimţi şi usturimea de gât, ce se manifestă în lipsa acestora. Filtrele nu modifică calitatea tutunului, dar au proprietatea de a conferi o savoare mai plăcută.

Foițele pentru rulat

Aceste accesorii sunt disponibile într-o varietate mare de sortimente, grosimi şi dimensiuni. Sunt elemente care dau personalitate fiecărei ţigarete realizate. Pot fi simple sau pot avea arome variate, sunt practic, accesoriile care te ajută să conferi accentele personale acestui obicei.

Dacă vorbim de varietate, vorbim şi de foițe gata tăiate sau foițe pentru rulat disponibile sub formă de rolă. Sunt accesorii simplu de utilizat. Trebuie să recunoaştem că primele încercări poți fi eșuate, dar cu cât experimentezi cu atât îţi vei da seama că te descurci perfect, și curând vei fii maestru al rulării ţigaretelor.

Grinder

Dacă până acum nu ai dat multă importanţă acestui accesoriu, a venit momentul să o faci! Este dispozitivul care te ajută să transformi fumatul în arta ta personală! Este acel element care toacă tabacul, deci poţi crea ţigarete cu tutun fin, mediu, grunjos sau cum îl preferi. Tutunul procesat cu un grinder este în primul rând, de o calitate superioară celui disponibil în ţigaretele tradiționale de pe piața, deci cu siguranţă, vei aprecia aroma fină a ţigaretelor realizate de tine.

Grinderul este preferat şi de amatorii care prefera bong-ul sau pipa.  Tutunul este mărunţit optim şi face ca obiceiul preferat să se desfăşoare cum trebuie, fără dispozitive înfundate, fără arome ciudate.

Acestea sunt câteva dintre accesoriile, cărora trebuie să le acorzi un plus de atenţia dacă îţi doreşti să personalizezi obiceiul de a fuma, sau dacă vrei să surprinzi plăcut un prieten pasionat de tabac.