Black Friday continua pentru meseriasi: reduceri majore la trusele de scule Yato

Autor: Panait Dan
19 Nov 2019
Black Friday continua pentru meseriasi: reduceri majore la trusele de scule Yato

Shopnq.ro, cel mai cunoscut magazin de truse, scule si unelte profesionale, continua oferta sa cu Mega Reduceri pentru gama de scule Yato. Pana pe 24 noiembrie puteti achizitiona trusa de scule Yato pe care o doriti cu pana la 49% Reducere, asa ca grabiti-va sa plasati comanda chiar astazi.

 

Peste 100 de tipuri de scule Yato sunt la reducere in aceste zile pe Shopnq.ro, pornind de la truse complete de scule profesionale Yato, cu 200 de componente, si pana la truse de chei tubulare Yato, seturi de surubelnite Yato, chei inelare, set de burghie sau chei combinate. Reducerile variaza intre 26% si 49% iar livrarile se fac din stoc in maximum 3 zile lucratoare.

 

Daca va doriti o trusa de scule profesionale Yato, va recomandam sa va uitati la Trusa cu 216 bucati, care are 49% reducere si contine aproape tot ce si-ar dori un meserias: chei tubulare cu prindere de la 1/4 pana la 3/8, prelungitor, antrenor cu clincket, surubelnite, adaptori, biti, chei combinate sau imbusi. Este cel mnai bun pret pe care il puteti gasi la vreun magazin din tara, iar transportul este Gratuit, prin curier rapid, la adresa indicata de dvs. In plus, primiti si un set de cabluri pentru incarcare baterie auto, 200A, 2.5m.

 

Pentru a putea depozita cat mai bine seturile de scule Yato, veti gasi in oferta de la Shopnq.ro inclusiv un dulap de scule echipat marca YATO cu sase sertare. Acesta are amortizoare pentru colturi pentru a proteja impotriva daunelor accidentale, este realizat din otel rezistent la ulei, produse chimice, temperaturi ridicate, si daune intalnite in garaje. In plus, capacul este din polipropilena, care poate rezista la o sarcina de 450 kg. Si la acesta reducerea este consistenta, 25%, iar transportul este Gratuit.

 

In categoria Scule de mana Yato, reducerile de Black Friday includ peste 80 de produse de calitate superioara, inclusiv truse de scule pentru electricieni, seturi de leviere, seturi de surubelnite, chei fixe sau combinate, clesti, presa hidraulica sau ciocan de cauciuc. Printre produsele cu reducerile cele mai mari se regasesc Setul de chei combinate Yato (48% reducere), Setul de pile conice (38% reducere) sau Sublerul de inox cu precizie 0.002mm (31% reducere).

 

Daca va intereseaza Scule Electrice si Accesorii Yato, oferta Shopnq.ro are un Set burghie pentru metal cu 42% reducere, un Polizor unghiular YATO, 850W, 125mm, cu 29% reducere, dar si un Set de freze de metal sau lemn cu 36% reducere, ori o Masina de Gaurit si un Ciocan rotopercutor Yato cu 30% reducere. Pentru atelierele auto, reducerile de Black Friday la scule Yato includ si un Cric cu 36% reducere, un cleste Seger (de interior sau exterior) cu 30% reducere, sau o Trusa de Biti cu 45% reducere.

 

Nu uitati ca Yato este o marca recunoscută pe piata datorita calitatii ridicate si a preturilor bune ale produselor oferite, produse durabile, cu un design estetic si modern. Produsele din marca YATO pot fi utilizate in trei domenii: ateliere de reparat masini, constructii si gradinarit.