Bicicletele care zboară

03 Aug 2020
Bicicletele care zboară

Ciclismul este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții. Nu este nimic mai plăcut decât să simți vântul în păr, libertatea și distracția. Pentru majoritatea copiilor, distracția este pur și simplu irezistibilă. Însă ciclismul poate fi, de asemenea, destul de util!

Copiii își folosesc imaginația pentru a merge cu bicicleta, pentru a simți că merg în cea mai rapidă mașină sport și chiar pentru a simți că zboară. Este foarte distractiv pentru ei, ca să nu mai vorbim că este un lucru foarte benefic pentru sănătatea lor fizică.

Ciclismul, combinat cu imaginația minunată a copiilor, duce la aventuri și experiențe de neuitat.

Pentru a vă asigura că copilul dvs. se distrează minunat pe bicicletă, este important să alegeți dimensiunea potrivită pentru ei. Nu cumpărați niciodată o bicicletă mare, în ideea că copilul dvs. va crește cu ea și în timp va fi de dimensiunea potrivită. Spre deosebire de bicicletele adulte, în care dimensiunea cadrului este determinată de lungimea scaunului, bicicletele copiilor sunt dimensionate cu diametrul roții.

Pentru a găsi bicicleta potrivită pentru copilul dvs., consultați site-ul nostru web Kidso.ro.

Avem o mare varietate de biciclete, care variază în viteză, dimensiune, design, culoare și alte detalii care se potrivesc cel mai bine gusturilor și nevoilor copilului dvs.

Tipuri de biciclete și vârstele pentru care sunt cele mai potrivite

Copiii în jurul vârstei de doi ani sunt încă foarte mici și nu înțeleg pe deplin conceptul de echilibru și coordonare. La această vârstă, nu este recomandată o bicicletă obișnuită. În această etapă, dacă doriți ca copilul dvs. să se plimbe cu bicicleta, cel mai bine este să-i obțineți ceva cu roți mai groase, ceea ce îi va oferi confort și stabilitate. Aceasta este o opțiune excelentă pentru introducerea ciclismului la vârsta fragedă a copilului.

Majoritatea copiilor de 3-4 ani au dezvoltat deja un bun simț al coordonării și al echilibrului, deși este posibil să mai aibă nevoie de roți de sprijin. Cu toate acestea, oprirea poate fi o problemă. Deci, dacă intenționați să cumpărați o bicicletă pentru copilul dvs., asigurați-vă că frânele manuale sunt ușor de utilizat.

Copiii între 4 și 8 ani deja se simt complet confortabil cu bicicleta și sunt mai încrezători. La această vârstă, copiii au de obicei o înălțime cuprinsă între un metru și un metru și jumătate și au nevoie de o bicicletă cu dimensiunea roții cuprinsă între 40 și 50 cm.

Modalități de a face ciclismul distractiv pentru copii:

Conduceți prin bălți
Așa este – găsiți câteva bălți mari prin care să treceți repede, provocând o stropire puternică. Acest lucru va fi extrem de distractiv și interactiv pentru copilul dvs.!

Planificați o destinație distractivă și interesantă
Ciclismul este similar cu turismul. Copiii au nevoie de o destinație și un obiectiv. Ciclismul simplu poate fi distractiv pentru unii copii, dar pentru alții, mersul pe bicicleta la terenul de joacă, lacul cu rațe, podul mare sau chiar magazinul de înghețată poate fi un stimul de care au nevoie.

Coborâre pe deal
În plus, pentru mai multă interactivitate, luați o cameră video cu dvs. și filmați copilul dvs. coborând pe deal, apoi arătați-i videoclipul când ajungeți acasă. Copiilor le place să se vadă în acțiune!

Ciclismul este una dintre cele mai potrivite activități pentru copii. Stimulează imaginația, încurajează evaluarea activității fizice, prin urmare, susține sănătatea copilului și, în plus, poate crea relații grozave între prieteni!