Beauty Line S, salon nou de înfrumuseţare în Iaşi

01 Sep 2020
Beauty Line S, salon nou de înfrumuseţare în Iaşi

Salonul Beauty Line S a apărut ca răspuns la dorinţa de înfrumuseţare a femeilor şi se poate spune că este locul în care frumuseţea şi relaxarea se întâlnesc.

Acesta are o gamă variată de servicii moderne pentru epilarea definitivă, tratamente faciale şi tratamente corporale, oferind femeilor ocazia de a arăta mai bine şi de a fi seducătoare la orice vârstă.

De ce ar trebui să vizitezi regulat Beauty Line S

Pe lângă faptul că este cel mai bun mod de a te relaxa după o zi agitată şi stresantă, Beauty Line S îţi oferă ocazia să te răsfeţi şi, totodată, să beneficiezi de avantajele oferite de servicii profesionale în domeniu îngrijirii corporale şi a tenului. Profesioniştii te vor ajuta nu numai să ai pielea strălucitoare, dar îţi vor da şi sfaturi utile pentru îngrijirea tenului şi a corpului.

Salonul de înfrumuseţare este locul în care vei fi tratată ca o regină, te vei relaxa şi vei putea beneficia de tratamente eficiente pentru ten şi corp.

Aici găseşti cei mai buni profesionişti în îngrijirea feței

Toate femeile îşi doresc un ten curat, strălucitor şi mereu tânăr, iar la Beauty Line S poţi alege cele mai noi tratamente faciale. Datorită faptului că folosesc tehnologii moderne şi produse de calitate superioară, profesioniştii din acest salon oferă cele mai bune servicii pentru curăţarea şi reîntinerirea tenului.

La Beauty Line S poţi alege o gamă largă de servicii pentru a-ţi menţine tenul, pentru a avea pielea netedă şi mătăsoasă şi a arăta mereu frumoasă şi încrezătoare.

Tratamente profesională de îngrjire corporală

Datorită tehnologiei inovatoare, Beauty Line S este un aliat al femeilor care se lupta cu kilogramele în plus şi au nevoie de remodelare coporală. Poţi alege dintr-o gamă variată de tratamente de îngrijire corporală, de la împachetări, masaj anticelulitic, liposucţie, până la mezoterapie şi microdermabraziune. Dacă vei combina aceste tratamente cu obiceiuri sănătoase alimentare şi de viaţă, rezultatele vor fi uimitoare, iar tu vei ajunge să te simţi că o zeiţă în noul tău corp.

Epilare definitivă SPL (square pulse light) – beneficii

La Beauty Line S poţi testa gratuit serviciul de epilare definitivă SPL pentru zona mustaţei, linia bichinilor sau zona inghinală. Se foloseşte tehnologie unică patentată în Franţa, aceasta fiind ultima inovaţie în domeniul epilării definitive şi, totodată, foarte eficientă. În urma unei epilări definitive cu SPL pilozitatea se reduce cu până la 90%, iar firele de păr vor creşte mult mai încet, semănând cu un puf. Pentru eliminarea completă a părului se recomandă mai multe şedinţe la interval de 4 săptămâni, numărul acestora variind în funcţie de culoarea firului de păr şi a pielii, zona tratată şi factori genetici. Procedura nu este dureroasă şi se poate simţi cel mult o ciupitură. Cu toate că pot apărea mici efecte adverse, precum pielea de găină şi roşeaţa, acestea dispar după câteva ore. Rezultatele se păstrează pentru 5 ani, dar, dacă se va face odată la şase luni o şedinţă de menţinere, rezultatele epilării definitive se vor păstra pentru toată viaţa.